«ΑΘΕΝΣ ΝΤΡΑΪΒ-ΙΝ»: H Αθήνα αποκτά το πρώτο της drive-in σινεμά

«ΑΘΕΝΣ ΝΤΡΑΪΒ-ΙΝ»: H Αθήνα αποκτά το πρώτο της drive-in σινεμά
«ΑΘΕΝΣ ΝΤΡΑΪΒ-ΙΝ»: H Αθήνα αποκτά το πρώτο της drive-in σινεμά


15/05/2020 – 22:56

Σε λίγες μέρες η Αθήνα θα αποκτήσει, μετά από δεκαετίες, το πρώτο της drive-in σινεμά. Την ίδια ώρα, ο Δήμος Γλυφάδας ετοιμάζει drive-in θερινό σινεμά!

Σκηνές από… αμερικανικές ταινίες πρόκειται να ζήσουμε σε λιγότερο από 20 ημέρες, καθώς έχει ξεκινήσει αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα κινηματογράφου drive-in στην Αθήνα!

Ειδικότερα, σε σελίδα που εμφανίστηκε χθες στο Διαδίκτυο οι επισκέπτες βλέπουν ένα countdown που μετρά αντίστροφα (μέχρι την 1η Ιουνίου, ημέρα που, όπως έχει ανακοινωθεί, θα επιτραπεί η λειτουργία των θερινών κινηματογράφων) και φαίνεται να προαναγγέλλει το άνοιγμα ενός υπαίθριου σινεμά για αυτοκίνητα με το όνομα «Άθενς Ντράιβ Ιν». Η σελίδα καλεί το κοινό να καταχωρήσει τα στοιχεία του για να εξασφαλίσει μια από τις πρώτες θέσεις στον κινηματογράφο.

Παράλληλα, φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα φαίνεται να «μαρτυρά» πως εκεί θα είναι τα… πολυπόθητα εγκαίνια, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να είναι βέβαιο. Σε κάθε περίπτωση οι Αθηναίοι θα επωφεληθούν πάντως της 7ης Τέχνης με τρόπο… ασφαλή!

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Γλυφάδας ανακοίνωσε πως φέτος το καλοκαίρι θα λειτουργήσει το πρώτο «drive in» θερινό φεστιβάλ στον μεγάλο χώρο του Γκολφ της Γλυφάδας.

Μάλιστα, η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του δημάρχου Γλυφάδας:

«Έρχεται. Το πρώτο drive in θερινό Φεστιβάλ Γλυφάδας! Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν σταματούν στη Γλυφάδα το φετινό καλοκαίρι λόγω κορωνοϊού. Ετοιμάζουμε θερινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε χώρο ασφαλή και ελεγχόμενο. Στο Γκολφ Γλυφάδας, λοιπόν, αναβιώνουμε μια παλιά, παραδοσιακή «συνταγή»: Το drive in! Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις», γράφει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε αναρτήσει φωτογραφίες από την παραλία της Γλυφάδας, όπου οι ομπρέλες είχαν τοποθετηθεί βάσει των αποστάσεων, μοιάζοντας με κέντημα στην άμμο.

«Στη μοναδική όαση πρασίνου της Αττικής, σε ειδικό χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία του γηπέδου και χωρίς καμία όχληση για τους περιοίκους, η νοσταλγία του drive in επιστρέφει. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές. Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα ακόμα… Το καλοκαίρι φέτος στη Γλυφάδα, όμως, θα έχει συναυλίες, σινεμά και θέατρο, με το drive in Φεστιβάλ του Δήμου μας. Αναμείνατε!».

 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...