Αθηνά Οικονομάκου: “Δέχθηκα πολλές προτάσεις γάμου!”

Αθηνά Οικονομάκου:
Όλα όσα αποκάλυψε για τον έρωτα, την ψυχανάλυση και τις σχέσεις.
Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega, “Κλεμμένα Όνειρα”, αλλά και της θεατρικής παράστασης “Το Κτελ” Αθηνά Οικονομάκου μιλά στο Down Town Κύπρου για την ψυχανάλυση, τις επιλογές που έκανε στους κατά καιρούς συντρόφους της, ενώ δίνει τη δική της εκδοχή για το “χωρισμό από τον Ησαΐα Ματιάμπα” και τη “νέα της σχέση”.

Πριν από λίγες εβδομάδες χτύπησες ένα τατουάζ στο πόδι σου που έγραφε: “Με αγαπάω. Θα με προσέχω”…

“Ναι. Με το πέρασμα των χρόνων συνειδητοποίησα ότι δεν είχα εγώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μου. Ήθελα, λοιπόν, κάνοντας αυτό το τατουάζ, να θυμίζω στον εαυτό μου ότι προτεραιότητα πρέπει να έχω εγώ και όχι οι άλλοι”.

Να υποθέσω ότι πέρασες πρόσφατα μία ερωτική απογοήτευση που σε έκανες να καταλάβεις ότι πρέπει να δίνεις περισσότερη σημασία σε εσένα και στις επιθυμίες σου;

“Σίγουρα έχει σχέση με καταστάσεις που έχω βιώσει στην προσωπική μου ζωή, αλλά γενικότερα πρέπει να μάθω να βάζω όρια και στους συνεργάτες και στους φίλους, ακόμα και στα μέλη της οικογένειάς μου. Αν αγαπήσω περισσότερο εμένα, θα με εκτιμήσουν περισσότερο και οι άλλοι. Έχω κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό μου τον τελευταίο χρόνο, και το μήνυμα που υπάρχει σε αυτό το τατουάζ ίσως είναι και το αποτέλεσμα αυτής της εσωτερικής διεργασίας”.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...