Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.
Των πλέι οφ που έγιναν άνω-κάτω μετά τη διακοπή στο παιχνίδι των «πράσινων» με το «δικέφαλο του βορρά» και ουσιαστικά καταδίκασαν την προσπάθεια του «τριφυλλιού».

Χωρίς τους τιμωρημένους Μπεργκ, Κουλιμπαλί, Ο. Βλα;χοδήμο, με αρκετούς τραυματίες και το ηθικό καταρρακωμένο από τα γεγονότα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη θα είναι δύσκολο να σηκώσουν «κεφάλι», την ώρα που η Ένωση φλέγεται για τη νίκη μετά το σοκ του εντός έδρας 0-1 από τον Πανιώνιο.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 20:30, ενώ σε εκείνη που θα αρχίσει στις 18:15 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

Θεωρητικό φαβορί είναι οι γηπεδούχοι λόγω έδρας, μόνο που με τις εμφανίσεις του στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ δεν έχει πείσει, την ώρα που οι «κυανέρυθροι» διαθέτουν ουράνια ψυχολογία και συνεχίζουν να έχουν πολύ καλό ρυθμό.

Η βαθμολογία ύστερα από 2 αγώνες κι ενώ εκκρεμεί η απόφαση για το παιχνίδι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Πανιώνιος 4, ΑΕΚ 3, ΠΑΟΚ 2 (1αγ.), Παναθηναϊκός 2 (1αγ.)

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/284816-Athenaiko-ntermpi-sto-OAKA ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...