Αθωώθηκε από το εφετείο ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Τέγας.

ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΕΓΑΣ

Αθώος κρίθηκε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο όπου είχε προσφύγει ο αστυνομικός Χρήστος Τέγας για υπόθεση που αφορούσε την υπηρεσία του.

Ο κ. Τέγας είχε δικαστεί πρωτόδικα πριν περίπου ένα χρόνο όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Σε ανακοίνωση οι δύο δικηγόροι του αναφέρουν:

Οι δικηγόροι Αθηνών Παντελής Κοκοτός και Μεσολογγίου Δημήτριος Ρεπάσος ανακοινώνουν την με ημερομηνία 06-07/12/2022 ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας για τον Αστυνομικό Χρήστο ΤΕΓΑ.

Μετά την τριετή δικαστική περιπέτειά του ήρθε πανηγυρικά η δικαίωση. Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε την αθώωσή του για την υπόθεση της πλαστογραφίας, η οποία κυκλοφόρησε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με επανειλημμένη προβολή του ονόματος του, της εικόνας του, συνοδεία χαρακτηρισμών και συκοφαντικών γεγονότων, καθώς και παραβίασης των προσωπικών του δεδομένων.

Το Δικαστήριο λαμβάνοντας υπόψη του το σύνολο των στοιχείων της δικογραφίας, των υπερασπιστικών ισχυρισμών, αλλά και την προσωπικότητα του ιδίου του Χρήστου Τέγα κατέληξε ομόφωνα στην αθώωσή του.

Με την αθώωσή του τίθεται τέλος στο διασυρμό, στη ρητορική μίσους, στην σπίλωση της υποληψής του τόσο ως αστυνομικού όσο και ως ενεργού πολίτη.

Με εκτίμηση,

Μεσολόγγι, 07-12-2022
Οι πληρεξούσιοι Δικηγόροι

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΚΟΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΕΠΑΣΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...