Αθώος ο δήμαρχος Ναυπακτίας για παράβαση καθήκοντος.

Μια παλιά ιστορία που έρχεται από το παρελθόν παίχτηκε στις δικαστικές αίθουσες σήμερα στo Μεσολόγγι.

Ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Μπουλές και τότε δήμαρχος Πυλλήνης,είχε κατηγορηθεί από χειριστή-υπάλληλο του δήμου, ότι είχε παραχωρήσει μηχάνημα του δήμου σε ιδιώτη με αποτέλεσμα να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο μηχάνημα.

Συγκεκριμένα η καταγγελία που είχε φθάσει στό τότε δημοτικό συμβούλιο ανέφερε:

Tις 30-7-2009 και ενώ εγώ βρισκόμουν σε άδεια, άτομο μη εργαζόμενο στο δήμο με εντολή του δημάρχου πήρε το JCB για να κάνει εργασίες έξω από το αμαξοστάσιο. Εκεί από χειρισμό που έκανε του ξέφυγε και βρέθηκε κάτω από το δρόμο που είχε σαν συνέπεια να προκληθούν μεγάλες ζημιές σε αυτό (ξεμονταρίστηκε το πίσω λάστιχο, παραμορφώθηκε το κουβούκλιο και έσπασαν ορισμένα τζάμια του, παρουσιάζει κενά στην μπούμα και άλλες ζημιές που δεν εντόπισα). Την επόμενη ημέρα ο εργολάβος του δήμου Ε. Κυρίτσης πήρε το JCB του δήμου και όπως ήταν με ζημιές πήγε στο νταμάρι και έβγαζε πέτρες για έργο που έχει εργολάβος. Σε ερώτηση που του έκανα γιατί πήρε το μηχάνημα μου απάντησε ότι το πήρε με εντολή δημάρχου. Ρώτησα το δήμαρχο και αντί να μου απαντήσει για το συγκεκριμένο θέμα μου είπε ότι είμαι καθοδηγούμενος από άλλους. Επίσης μου είπε ότι στις δημοτικές εκλογές δεν ήμουν μαζί του και θα μου κάνει αναφορά γιατί ασχολήθηκα με τις ζημιές που έγιναν στο μηχάνημα»

Μετά από αναβολές που είχε η υπόθεση αυτή εκδικάστηκε τελικά σήμερα στο Μεσολόγγι με τον νυν δήμαρχο Ναυπακτίας και τότε Πυλλήνης Γ.Μπουλέ να υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα έφερε σοβαρές ζημιές από τον υπάλληλο του δήμου και μάλιστα γι’αυτό είχε τιμορήσει τον υπάλληλο.Μάλιστα υποστήριξε ότι για την συγκριμένη κατάσταση που βρισκόταν το μηχάνημα στην κατοχή του υπήρχε και σχετική γνωμάτευση συνεργείου.Η μόνη βλάβη συνέχισε ο Γ.Μπουλές ήταν ένα χαλασμένο λάστιχο που προήλθε από κοφτερή πέτρα.

Τελικά το δικαστήριο έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς του δημάρχου και τον απάλλαξε από τις κατηγορίες.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...