Αισιοδοξία Μοσκοβισί ότι δε θα γίνει Brexit χωρίς συμφωνία στις 12 Απριλίου

Αισιοδοξία Μοσκοβισί ότι δε θα γίνει Brexit χωρίς συμφωνία στις 12 Απριλίου

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος οικονομικών και δημοσιονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί εξέφρασε τη Δευτέρα την πεποίθηση ότι η Βρετανία δεν θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 12 Απριλίου χωρίς μια συμφωνία παρότι η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι θα πρέπει να πείσει τους ευρωπαίους ηγέτες ότι θα ήταν χρήσιμη μια καθυστέρηση του Brexit.

“Το βρετανικό κοινοβούλιο δεν επιθυμεί μια έξοδο χωρίς συμφωνία. Δεν το επιθυμούμε, είναι το χειρότερο αποτέλεσμα για την οικονομία”, δήλωσε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Franceinfo ο Μοσκοβισί. Δήλωσε, όμως πως “Σαφώς και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό αν συμβεί”.

Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έχει ασκήσει πιέσεις στην βρετανίδα πρωθυπουργό να επιδιώξει συμφωνία με τον ηγέτη των αντιπολιτευόμενων Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν υποστηρίζοντας πως ο ίδιος θα μπλοκάρει μια νέα καθυστέρηση του Brexit, αν η Τερέζα Μέι δεν παρουσιάσει ένα ξεκάθαρο και αξιόπιστο σχέδιο για την αποχώρηση Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/359596-Aisiodoxia-Moskobisi-oti-de-tha-ginei-Brexit-choris-symphonia-stis-12-Aprilioy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...