Αιτ/νια:Πνιγμένος βρέθηκε 63χρονος!

Άλλος ένας θάνατος έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς πριν μία μία ώρα περίπου βρέθηκε πνιγμένος στη λιμναία περιοχή στη Γέφυρα Αχελώου κάτοικος της Σπολάιτας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr , o 63χρονος-που διέμενε στο χωριό της Νεάπολης με την μητέρα του- δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το πρωί, ανήμερα της γιορτής του μάλιστα, και λίγες ώρες αργότερα δηλώθηκε στην τοπική αστυνομία η εξαφάνισή του από τον αδερφό του.

Άρχισαν αμέσως οι αναζητήσεις  οι οποίες κορυφώθηκαν σήμερα το πρωί μέσα στην τεχνητή λίμνη μεταξύ των δύο γεφυρών. Η τελευταία μαρτυρία άλλωστε ήταν πως είχε θεαθεί στη Γέφυρα Αχελώου χθες το μεσημέρι . Στη λιμνη δυστυχώς βρέθηκε πνιγμένος  ο 63χρονος από αστυνομικούς που έψαχναν με τις βάρκες, ενώ είχε ζητηθεί και η συνδρομή της αερολέσχης και της ΕΚΑΜ για την ανεύρευση του.

Η σορός του  ανασύρθηκε πριν μία ώρα και θα αποσταλεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα διαφωτίσει τα αίτια του θανάτου του αν και εκτιμάται πως πρόκειται για αυτοκτονία.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...