Μια υπόθεση που συζητείται έντονα τις τελευταίες ημέρες στους ιατρικούς κύκλους της Αιτωλοακαρνανίας προκαλεί προβληματισμό και σε κάθε περίπτωση οι υγειονομικές αρχές καλούνται να την διερευνήσουν.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του agrinionews.gr , καταγγέλλεται πως ιατρός δημόσιας δομής-και με υψηλό πόστο-παρουσίασε θετικό τεστ κορωνοϊού με σκοπό ως νοσήσας να εξαιρεθεί του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Το ζήτημα ωστόσο στην περίπτωση του, σύμφωνα με όσα διακινούνται, είναι πως το τεστ φέρεται να μην ήταν δικό του αλλά ενός άλλου ασθενούς. Σύμφωνα εξάλλου με όσα διακινήθηκαν, υπό το βάρος αντιδράσεων συναδέλφων του, υποβλήθηκε σε νέο τεστ το οποίο υπήρξε αρνητικό.Η καταγγελία  αυτή φέρεται να έχει τεθεί σε γνώση της (προσωρινής) διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας και αναμένονται οι ενέργειες της.

Όπως και να έχει, οφείλουν οι υγειονομικές αρχές να ρίξουν φως στην υπόθεση για να μην υπάρχουν σκιές στον ιατρικό κόσμο ο οποίος στο σύνολο του σχεδόν στην Αιτωλοακαρνανία έχει εμβολιαστεί.

Θυμίζουμε εξάλλου πως εκκρεμεί το αποτέλεσμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που έχει διαταχθεί μετά την καταγγελία για εξασφάλιση πιστοποιητικού εμβολιασμού από εργαζόμενο του νοσοκομείου Μεσολογγίου χωρίς ωστόσο να του έχει χορηγηθεί το εμβόλιο.

Φωτό αρχείου

agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...