Αιχμές και ειρωνεία από Βενιζέλο για Στουρνάρα!

Αιχμές και ειρωνεία από Βενιζέλο για Στουρνάρα!
Όλα ειπώθηκαν σε πηγαδάκι δημοσιογράφων με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης στις Βρυξέλλες λίγο μετά την άφιξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στην βελγική πρωτεύουσα προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ. Κάποια στιγμή η κουβέντα ήρθε και στον Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κ. Βενιζέλος ούτε λίγο ούτε πολύ, σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, κατηγόρησε τον Γιάννη Στουρνάρα για έλλειψη ευαισθησίας σε ό,τι αφορά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες.

“..Ο κ. Στουρνάρας είναι αναντικατάστατος…”, είπε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε με εμφανώς ειρωνικό τόνο στην φωνή του ότι ο υπουργός Οικονομικών έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα του κόσμου.

Αφορμή για να πει όσα είπε, ήταν η ερώτηση δημοσιογράφου κατά πόσο ο κ. Στουρνάρας θα μπορούσε να είναι ο επόμενος έλληνας Επίτροπος. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η τρόικα πρέπει να κατανοήσει την ιδιαίτερη σχέση του μέσου Έλληνα πολίτη με την πρώτη κατοικία του.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, θα συνοδεύσει επίσης τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρα στην αυριανή συνάντηση του με το Κολέγιο των Επιτρόπων έναντι της ελληνικής Προεδρίας.

Ο κ. Βενιζέλος, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η εκταμίευση του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ που εκκρεμεί θα γίνει, και δήλωσε ότι η ελληνική πλευρά δεν πρόκειται να υποχωρήσει στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα οι οποίες, όπως είπε, αν χρειασθεί θα παραπεμφθούν και στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο.

Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι αν χρειαστεί, θα συνοδεύσει τον κ. Σαμαρά σε ευρωπαϊκές χώρες με σοσιαλιστικές κυβερνήσεις όπως η Γαλλία αλλά και η Γερμανία, όπου το σοσιαλιστικό SPD συμμετέχει στην κυβέρνηση συνεργασίας.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...