Τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το ΚΕΦ Ναυπάκτου που έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών,στηλιτεύει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ανδρέας Κοτσανάς,προειδοποιώντας ότι θα εισάγει το θέμα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Παρασκευής για έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας

Αναλυτικά ο κ.Κοτσανάς σημειώνει

Τεράστια αναμονή και ουρά μέσα στο κρύο εν μέσω πανδημίας λόγω της απαξίωσης και της υποβάθμισης άλλης μιας υπηρεσίας της Ναυπάκτου, αυτής του Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων(ΚΕΦ), η οποία λειτουργεί εδώ και ένα μήνα με ραντεβού και μόνο 2 φορές την εβδομάδα(Δευτέρα και Πέμπτη) με αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία των πολιτών.

Αιτούμαστε να επανέλθει άμεσα η καθημερινή λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ) ώστε να γίνεται απρόσκοπτα η εξυπηρέτηση των πολιτών.

Το θέμα θα εισαχθεί στην προ ημερήσιας διάταξη στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο για την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το ότι ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου και μόνο, παρέχεις πολύ καλύτερες “υπηρεσίες” στους Ναυπάκτιους από πολλούς “κυβερνώντες” την πόλη με ξεπερνάει!!!!
    Όμως για το ΚΕΦ στόχος δεν πρέπει να είναι απλά να δίνουν το παρόν οι υπάλληλοι του (αραχτοί) πέντε ημέρες την εβδομάδα αλλά να εξυπηρετούν πραγματικά τους πολίτες (γιατί μόνο να λέω πήγαινε στην εφορία ή στο λογιστή μπορώ να το κάνω και εγώ αλλά δεν θα με πληρώνει το κράτος).
    Άντε και σειρά μετά να πάρουν οι τράπεζες (κυρίως η Εθνική).
    Πάντως Κοτσανά μπορεί να λένε διάφορα για το “χαρακτήρα” σου, αλλά αν είναι να τα χώνεις, μάθε ότι οι συντοπίτες σου χορτάσανε από “καθώς πρέπει” δημοτικούς συμβούλους!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...