Αιχμές του ΠΑΟΚ για το ΟΑΚΑ: «Ξανά στην έδρα της αντιπάλου μας…»

Θέση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ (11/5) χωρίς θεατές πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη σχετική απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά επανέλαβε πως ήθελε ένα παιχνίδι με την παρουσία των οπαδών και των δύο ομάδων, με τη χρήση του VAR και να διευθύνει ξένος διαιτητής.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς αφήνουν αιχμές για τη διεξαγωγή ενός τόσο σημαντικού αγώνα στην έδρα του αντιπάλου.

Αναλυτικά η θέση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ρητά ήθελε να εξαντληθεί η πιθανότητα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου κανονικά με κόσμο και των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ, με VAR και ξένο διαιτητή.

Η σημερινή απόφαση ελπίζουμε να είναι η τελευταία ανάλογη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε περίπτωση μάλιστα που ήταν προαποφασισμένος ο τρόπος διεξαγωγής, αναρωτιόμαστε γιατί στην πιθανότητα τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που ήταν έντονη εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, εγκαταστάθηκε το VAR μόνο στο ΟΑΚΑ, σε μια παραβίαση της κοινής λογικής, ώστε για μια ακόμη φορά να παίξει ο ΠΑΟΚ έναν τελικό στην φυσική έδρα του αντιπάλου του.

Ας είναι. Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τους δυο τελευταίους τελικούς, είναι ο πρωταθλητής με 22 πραγματικούς βαθμούς διαφοράς από την αντίπαλό του και θα πάει με πίστη για ένα ακόμη τρόπαιο».

Πηγή: Filathlos.gr

https://www.kontranews.gr/index.php/rss/category/6/rss.xml



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...