Ακαδημία Ευηνοχωρίου – Αστέρας μεσολογγίου 3-0…

Με νίκη συνέχισε η Ακαδημία νικώντας εντός έδρας τον Αστέρα Μεσολογγίου. Ο αγώνας ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και κυριάρχησε η δύναμη.

Η ακαδημία πιο ουσιαστική και με καλή εμφάνιση δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλό της. Κατάφερε να προηγηθεί με τον πολύ καλό Κράνη στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο το οποίο εκτέλεσε ο Πατούλιας άστοχα. Στο δεύρο ημίχρονο η Ακαδημία ανέβασε περισσότερο το ρυθμό της και κατάθεσε να πετύχει δύο ακόμη τέρματα και να πάρει μια άνετη νίκη που την φέρνει ψιλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

15΄ Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Καλύβας μόνος του απέναντι από τον Ξηρό, αλλά πλασάρει ψιλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

18’ Ο Κωνσταντάρας Δ. κλέβει την μπάλα κάτω από το κέντρο, βγάζει μεγάλη μπαλιά στο γρήγορο Κράνη, ο τελευταίος με κούρσα 20 μέτρων φτάνει έξω από την μεγάλη περιοχή και με ωραίο πλασέ κάνει το 1-0 για την Ακαδημία.

25’ Ο Πατούλιας μέσα στην μεγάλη περιοχή σουτάρει, η μπάλα χτυπά σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής υποδεικνύει πέναλτι. Το εκτελεί ο Πατούλιας και η μπάλα περνά αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ξηρού.

63’ Ο Παπουτσόπουλος εκτελεί πλάγιο άουτ από δεξιά, η μπάλα φτάνει στην περιοχή, αποκρούει σθεναρά ο Σπυρόπουλος, η μπάλα φτάνει στο Μπαλαούρα και με δυνατό σουτ κάνει το 2-0.

78’ Ο Αποστολόπουλος κερδίζει δύο κόντρες στο κέντρο του γηπέδου, βγάζει ωραία μπαλιά αριστερά στον Κράνη ο οποίος ήταν αμαρκάριστος και έξω από την περιοχή με εύκολο πλασέ κάνει το 3-0 για την ομάδα του.

89’ Από δεξιά και πλάγια ο Καλύβας μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, σουτάρει, αποκρούει ο Ξηρός, η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει κόρνερ.   

Από την Ακαδημία ξεχώρισαν οι Κράνης, Γερατσιάν και Κωνσταντάρας Δ.  

Από τον Αστέρα ξεχώρισαν οι Καρέτσος Β., Κατσάνος  και Καλύβας

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:      

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΞΗΡΟΣ,  ΔΗΜΑΡΑΣ, (45’ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ),  ΖΟΥΜΑΣ,  ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ., ΓΕΡΑΤΣΙΑΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ, ΠΑΠΑΣ (78’ ΔΗΜΑΡΑΣ Π.), ΚΡΑΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΓΡ. (57’ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ) , ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΣΤΕΡΑΣ:  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΕΤΣΟΣ Ι., ΚΑΓΙΑΣ (46’ ΜΑΝΤΕΛΟΣ), ΣΑΚΚΑΡΕΛΗΣ, ΚΑΤΣΑΝΟΣ, ΚΑΡΕΤΣΟΣ Β., ΚΑΛΥΒΑΣ, ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ (68’ ΧΑΜΟΣΦΑΚΙΔΗΣ), ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ, ΣΤΑΘΗΣ Α., ΤΣΑΛΑΦΟΥΤΑΣ

Κ.Π



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...