Ακαδημία Ευηνοχωρίου – Αχιλλέας Γραμματικούς 0-4

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ   0 – 4

ΚΑΚΗ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΧΑΣΕ 0 – 4  ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ…
Σε πολύ άσχημη ημέρα βρέθηκε η Ακαδημία και έχασε με το βαρύ 0-4 εντός έδρας. Τα πολλά λάθη στην άμυνα και η επιθετική δυστοκία στοίχησαν βαριά στην Ακαδημία σε αντίθεση με τον αντίπαλό της που ήξερε τη ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 9’ άνοιξε το σκορ και το ημίχρονο έληξε με την Ακαδημία να χάνει με 0-2. Η είσοδος του νεοαποκτηθέντα Σάκη Κράνη αρχικά στο δεύτερο ημίχρονο για την Ακαδημία και στην συνέχεια του Παπά έδωσε επιθετική πνοή στην Ακαδημία με σωρεία χαμένων ευκαιριών, και ουσιαστικά έπαιζε τη Γραμματικού στο μισό γήπεδο. Όμως με δύο κόντρα αντεπιθέσεις η Γραμματικού κατάφερε να πετύχει άλλα 2 γκολ και να ανεβάσει το τελικό σκορ στο 0-4.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΜΠΡΑΤΣΚΙΑΣ, ΓΕΡΑΤΣΙΑΝ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (88’ ΔΗΜΑΡΑΣ Ι.), ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ., ΒΛΑΧΟΣ, ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ (70’ ΠΑΠΠΑΣ), ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (46’ ΚΡΑΝΗΣ),  ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΓΡ,. ΔΗΜΑΡΑΣ Π.
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ: ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΓΑΙΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ, ΚΑΛΠΟΥΖΑΝΗΣ (16’ ΓΕΡΑΦΕΝΤΗΣ), ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (62’ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Θ.) , ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Γ., ΚΟΥΝΕΛΗΣ Α., ΠΕΤΤΑΣ, ΒΙΒΑΣ (83’ ΚΟΥΝΕΛΗΣ Ν.), ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ
ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

9’ Ο Αλεξανδρής από πλεονεκτική θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή της Ακαδημίας κάνει ψηλοκρεμαστό σουτ και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπράτσικα πετυχαίνονται το 0-1.
30’ Ο Βίβας εκτελεί κόρνερ από δεξιά και ο Πέττας με γυριστή κεφαλιά κάνει το 0-2
38’ Από αριστερά κερδίζει φάουλ η Γραμματικού στο κέντρο του γηπέδου, το εκτελεί ο Τσούκαλης και η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται.
48’ Κρυφή πάσα του νεοεισελθέντα Κράνη στο Κωνσταντάρα Γρ. όμως ο τελευταίος στο τετ –α –τετ δεν καταφέρνει να πλασάρει το Γεωργίου ο οποίο αποκρούει σε πλάγιο.
60’ Από πάσα του Μπαλαούρα πίσω από την άμυνα στο Δημαρά Π., ο τελευταίος μπαίνει μέσα στην μεγάλη περιοχή όμως σουτάρει άστοχα.
61’ Σέντρα του Βασιλόπουλου από δεξιά στον Κράνη μέσα στην περιοχή ο οποίος σουτάρει από πολύ κοντά, αποκρούει ο Γεωργίου η μπάλα βρίσκει και πλάι στον Κράνη και καταλήγει άουτ.
62’ Και πάλι ο Βασιλόπουλο ς πασάρει στον Κράνη έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο τελευταίος σουτάρει και αποκρούει ο Γεωργίου.
75’ Άψογος  συνδυασμός Κωνσταντάρα Γρ. και Παππά, ο πρώτος σε θέση για γκολ, σουτάρει και αποκρούει κα πάλι ο Γεωργίου κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.
82’ Κόντρα αντεπίθεση για τη Γραμματικού με τον Βίβα από αριστερά ο οποίος σεντράρει και ο Πέττας με σουτ κάνει το 0-3.
89’ Πάλι κόντρα αντεπίθεση για τη Γραμματικού με τον Κουνέλη Αθ. Πασάρει στον επερχόμενο Πέττα έξω από τη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ διαμορφώνει το τελικό 0-4.
Από την Ακαδημία ξεχώρισαν μόνο οι εισελθόντες στο δεύτερο ημίχρονο Κράνης και Παπάς που έδωσαν επιθετική πνοή την ομάδα τους

Από τη Γραμματικού ξεχώρισε ο τερματοφύλακας (φύλακας άγγελος) Γεωργίου, Πέττας και Βίβας.

evinochori.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...