Ακόμη ένα δυνατό τέστ για τον Ναυπακτιακό απέναντι στον Τηλυκράτη.Φωτο-ρεπορτάζ

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΌΣ 1

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2

Τη φιλική ήττα με 1-2 γνώρισε ο Ναυπακτιακός Αστέρας απέναντι στο Τηλυκράτη στη Ναύπακτο. Ακόμη ένα δυνατό τέστ και για τις δύο ομάδες με δυνατά μαρκαρίσματα και αρκετές ευκαιρίες. Ο Ναυπακτιακός απείλησε πρώτος με τον Μπλέτσα να στέκεται άτυχος όταν μετά από ωραία πάσα του Γκέτσι βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε όμορφα η μπάλα χτύπησε στην εσωτερική πλευρά του δεξιού κάθετου δοκαριού και απομακρύνθηκε.Ο Ναυπακτιακός είχε την ευκαιρία να πετύχει κι άλλο γκολ με τον Θεοχάρη μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Γκέτσι όμως ο πρώτος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτογλίδη που απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι στη δεξιά του γωνία με τον Θεοχάρη στην επαναφορά να στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.

Λίγο αργότερα σε μια ωραία ενέργεια του Περιστέρη από δεξιά ο Λύτσκας με προβολή θα κάνει το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Μπατσής θα βγεί στην επίθεση θα κάνει ωραία πάσα στον Κονίδα που με εξαιρετικό σουτ στη κίνηση θα νικήσει τον Κουτογλίδη και θα ισοφαρίσει το παιχνίδι. Στη συνέχεια ο Ναυπακτιακός πίεσε όμως χωρίς να καταφέρει να φτάσει στο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλεύτηκαν ένα λάθος γύρισμα της άμυνας του Ναυπακτιακού με τον Λύτσκα με προβολή να δίνει εκ νέου του προβάδισμα στην ομάδα του.

Ναυπακτιακός: Δρακόπουλος, Μπατσής, Γιαννόπουλος, Δίντσης, Θωμόπουλος, Μπίντσης,Γκέτσι, Κονίδας,Μπλέτσας,Θεοχάρης, Ανδρεόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Χατζηστεφάνου,Μιράκα, Δημόπουλος, Παπανδρέου, Καντάνης, Σιδέρης, Αναστασόπουλος.

Τηλυκράτης: Κουτογλίδης, Τσελάϊ Λ., Μπαρούτας,Κούσας,Ρούσσης,Ντατίδης,Αλωπούδης, Πετράκος, Περιστέρης,Ριμπέιρο, Λύτσκας,Κεφαλάς.

Αναπληρωματικοί: Κεφαλάς, Τσοπανάς,Καταγής,Τσελάϊ,Ντόβας,Χαλκιόπουλος,Βλάχος,Καταγής, Χατζής,Κολοβός,Στόικος.

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...