Αλέξη, πάρε το αεροπλάνο και τράβα να βρεις τον Ντόναλντ Τραμπ

Βαρεθήκαμε να μας κοροϊδεύουν – Άλλα λέει η Μέρκελ, άλλα ο Σόιμπλε, άλλα ο Ντάισελμπλουμ, άλλα το ΔΝΤ και λύση δεν φαίνεται – Καλύτερα σύμμαχοι με τους Αμερικανούς, που ένα κομμάτι της Αμερικής είναι ελληνικό και μας χρειάζονται για τις βάσεις που έχουν στην Σούδα, παρά δούλοι των Γερμανών που, δυο φορές, μέσα σε 72 χρόνια μας σκοτώνουν και μας ληστεύουν.

Στα πρόθυρα έκρηξης βρίσκεται η ελληνική κοινωνία. Ο κόσμος βαρέθηκε την κοροϊδία, την πείνα, τη δυστυχία, την ανεργία και τους διαρκείς εξευτελισμούς από τους ξένους τοκογλύφους και απαιτεί να τελειώσει εδώ και τώρα αυτό το μαρτύριο που κρατάει επτά ολόκληρα χρόνια.

Η συνέχιση αυτής της κατάστασης με τη Βαβέλ της χρεοκοπημένης Ευρωπαϊκής Ένωσης, να προτείνει κάθε μέρα και από ένα διαφορετικό πρόγραμμα αφαίμαξης του ελληνικού λαού, έχει πάρει χαρακτηριστικά εκβιασμού και διασυρμού. Άλλα λέει η Μέρκελ, άλλα ο Σόιμπλε, άλλα ο Ντάισελμπλουμ, άλλα ο Μοσκοβισί, άλλα η Λαγκάρντ και άλλα ο Τόμσεν! Αποτέλεσμα αυτού του αλαλούμ είναι η ολοκληρωτική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας, που δεν αντέχει τα πειράματα και άλλη αβεβαιότητα.

Γι’ αυτό νομίζουμε ότι έφτασε η ώρα των μεγάλων και τολμηρών πρωτοβουλιών. Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αντί να σέρνεται σε μια διαπραγμάτευση, που στην καλύτερη περίπτωση οδηγεί σε νέο εφιαλτικό μνημόνιο, πρέπει να πάρει το αεροπλάνο και να πάει να δει τον Τραμπ στην Ουάσινγκτον.

Οφείλει να συναντήσει το νέο πλανητάρχη και να του πει όλη την αλήθεια για το δράμα του ελληνικού λαού και για τους κινδύνους που εγκυμονούν για τη χώρα, που θεωρείται το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ, στην νευραλγική και στρατηγικής σημασίας ζώνη της Μεσογείου.

Με δεδομένη την κατάσταση που διαμορφώνεται στη Μέση Ανατολή, στη Βόρεια Αφρική και στην Τουρκία, η Ελλάδα θεωρείται πλέον ο μοναδικός παράγοντας ασφαλείας για τα συμφέροντα της Αμερικής και του ΝΑΤΟ. Είναι καλύτερα να διασφαλίσουμε μια μόνιμη στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, διαθέτοντας όσες στρατιωτικές βάσεις χρειάζεται ο αμερικανικός στόλος, με οικονομικά ανταλλάγματα βεβαίως τα οποία μπορεί να προσφέρει μια υπερδύναμη δηλαδή ανάπτυξη και επενδύσεις, παρά να ζητιανεύουμε κάθε εξάμηνο δανεικά από τους τοκογλύφους των Βρυξελλών, τον Σόιμπλε και την Μέρκελ, τα οποία δεν προορίζονται για την ανάπτυξη, αλλά για να πληρωθούν τα πανωτόκια, δηλαδή να τα ξαναβάλουν πάλι στην τσέπη τους οι δανειστές.

Άλλωστε με τα καραγκιοζιλίκια που συμβαίνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Οι Γερμανοί κατάφεραν να ακυρώσουν όλα τα θεσμικά όργανα και να αποφασίζει για όλα ο Σόιμπλε! Φανταστείτε, να ζούσε ο Σαρλ ντε Γκωλ και ο Ουίνστον Τσώρτσιλ και να έβλεπαν έναν Γερμανό υπουργό να διοικεί μόνος του ολόκληρη την Ευρώπη… Φανταστείτε, δε, τι έχει να γίνει μετά τις εκλογές, όταν θα γίνεται μπάχαλο στις περισσότερες χώρες, αφού τα νέα πλειοψηφικά ρεύματα σε Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία έχουν διαφορετική ατζέντα. Το μαρτύριο του ελληνικού λαού πρέπει να τελειώσει και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη βοήθεια των παραδοσιακών συμμάχων μας, δηλαδή των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας. Εξάλλου ένα κομμάτι της Αμερικής είναι καθαρά ελληνικό και οι δεσμοί αίματος που σφυρηλατήθηκαν στον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με τη μεγαλειώδη νίκη κατά του Γερμανικού φασισμού, έχουν διάρκεια και ουσιαστικό περιεχόμενο. Αντίθετα με τους Γερμανούς δεν μας συνδέει απολύτως τίποτα. Το μόνο που προσέφεραν στην Ελλάδα είναι καταστροφές, λεηλασίας, σφαγές, αίμα, δάκρυ και πόνο… Γι’ αυτό διακατέχονται από ανθελληνικό σύνδρομο και τώρα προσπαθούν να βγάλουν τα απωθημένα τους για την ήττα στο δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο στραγγαλίζοντας τις οικονομίες και τους λαούς που αντιστάθηκαν.

Οι Άγγλοι που μυρίστηκαν έγκαιρα το παιχνίδι των Γερμανών εγκατέλειψαν την Ευρωζώνη πριν ξεσπάσει θύελλα. Εξάλλου ο νέος Αμερικανός πρόεδρος έχει προτρέψει ανοιχτά όλες τις υπόδουλες χώρες να προχωρήσουν σε δημοψηφίσματα, για να απαλλαγούν από τη γερμανική κατοχή. Αυτή την ευκαιρία πρέπει να αρπάξει πρώτη απ’ όλους η Ελλάδα, για να προσχωρήσει στο μέτωπο των ισχυρών του πλανήτη, εγκαταλείποντας το τρελοκομείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γιατί αν δεχθούμε και πάλι τους εξευτελιστικούς όρους των τοκογλύφων, που απαιτούν νέες θυσίες και νέο αίμα, τότε ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Με τους αυτόματους κόφτες των Γερμανών ναζιστών δεν πρόκειται να μείνει τίποτα από τις συντάξεις και τους μισθούς. Στο τέλος θα καταλήξουμε μια χώρα με εξαθλιωμένους πολίτες και με το σύνολο της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας να έχει περάσει στους τοκογλύφους και πάλι να χρωστάμε καμιά τετρακοσαριά δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία δεν μπορούν να πληρωθούν ούτε σε χίλια χρόνια.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/271056-Alexe-pare-to-aeroplano-kai-traba-na-breis-ton-Ntonalnt-Tramp ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...