Αλέξη, τώρα ή ποτέ! Να φύγουμε από την Ευρωζώνη αν η Μέρκελ δεν σταματήσει τη λιτότητα και αν δεν διαγράψει το χρέος

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ!

Ο παγκόσμιος πρεσβευτής της Ελλάδας, Μπαράκ Ομπάμα έστειλε από την Αθήνα το μήνυμα προς την Γερμανία και την Άνγκελα Μέρκελ, απαιτώντας άμεσες αποφάσεις για το δημόσιο χρέος, που έχει προκαλέσει ανθρωπιστική κρίση και ολοκληρωτική διάλυση στη χώρα μας.

Το αίτημα για τη δραστική μείωση του δημόσιου χρέους, αποκτά παγκόσμια διάσταση, με την υπερδύναμη που λέγεται Αμερική να δίνει το σύνθημα για λύση ικανή να γλιτώσει το λαό και τη χώρα από επικίνδυνες περιπέτειες, οι οποίες μπορεί να έχουν επίδραση σε όλον τον κόσμο.

Οποιαδήποτε παρελκυστική τακτική από το Βερολίνο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει αποδεκτή από την κυβέρνηση, αλλά και από όλα τα πολιτικά κόμματα και από τον Ελληνικό λαό.

Η Γερμανία δεν μπορεί να επιβάλει τη συνέχιση των εφιαλτικών μνημονίων που έχουν εξαθλιώσει μεγάλες κοινωνικές μάζες και αποδόμησαν το σύνολο της παραγωγικής δραστηριότητας.

Η Ελλάδα έκανε το χρέος της. Παρέδωσε στους δανειστές το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και όλες τις ΔΕΚΟ, για 100 χρόνια.

Οι θυσίες ενός ολόκληρου λαού έγιναν υπεραξίες για το ταμείο των δανειστών για να απαλλαγούμε από τη μάστιγα του δημόσιου χρέους.

Τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων και των καθαρών λύσεων. Οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι τοκογλύφοι είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι αυτονόητο ότι θα πράξει το πατριωτικό του καθήκον.

Με τις ευλογίες όλων των μεγάλων προγόνων που παρακολουθούν από ψηλά και έχοντας εξασφαλίσει το ηθικό πλεονέκτημα της παγκόσμιας αναγνώρισης των θυσιών του ελληνικού λαού, θα πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει οριστικά και αμετάκλητα το… τρελοκομείο που λέγεται Ευρωζώνη και το οποίο έτσι κι αλλιώς αρχίζει να παραπαίει επικίνδυνα.

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσουμε τους Γερμανούς να μας εκμεταλλεύονται για άλλα εκατό χρόνια! Οι νικητές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, αυτοί που έδωσαν τα φώτα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, όπως παραδέχτηκε ο Πρόεδρος Ομπάμα, δεν μπορούν να είναι οι δούλοι των Γερμανών.

Βέβαια η ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη. Απαιτεί ρήξεις και αποφασιστικές στρατηγικές κινήσεις…

Η διασφάλισή της προϋποθέτει την ενότητα του λαού και του έθνους. Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνη. Έχει τη σταθερή υποστήριξη της υπερδύναμης, που λέγεται Αμερική, η οποία αναγνωρίζει την κρίσιμη γεωστρατηγική σχέση της χώρας μας στην εύφλεκτη περιοχή της Μεσογείου.

Σταθερή σύμμαχος της Ελλάδας είναι και η Μεγάλη Βρετανία, που τόλμησε να απελευθερωθεί πρώτη από τον οικονομικό και πολιτικό ζυγό του Βερολίνου.

Έχει τη στήριξη του Ιταλικού λαού που βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις και ετοιμάζεται να ζήσει και μάλιστα σύντομα την ημέρα της δικής του ανεξαρτησίας.

Έχει στο πλευρό του το λαό της Γαλλίας, που δείχνει αποφασισμένος να αποτινάξει το γερμανικό ζυγό.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει επ΄ άπειρον ως αποικία χρέους, όπως επιδιώκουν οι Γερμανοί.

Το πείραμα που παρήγαγε τρία εκατομμύρια ανέργους και εξαθλίωσε τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα.

Ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να δεχθεί συνέχιση αυτής της κατάστασης. Καμία ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να αποδεχθεί εξευτελιστικούς όρους και συνέχιση της κατοχής από τους ξένους τοκογλύφους.

Η Ελληνική θέση είναι σαφής και περιλαμβάνεται στο δίλημμα: Η΄ αποφασίζουν δραστική μείωση του δημόσιου χρέους και τερματισμό της λιτότητας ή φεύγουμε από την Ευρωζώνη και δεν πληρώνουμε δεκάρα τσακιστή στους ξένους τοκογλύφους.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...