Αλλαγή ρόλων για Κοτρωνιά – Σιμάκη. Πρόεδρος ξανά ο κ. Κοτρωνιάς στο περιβάλλον ο κ. Σιμάκης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σε μια απόφαση έκπληξη φαίνεται ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr σκέφτεται να αλλάξει ρόλους μεταξύ του Θωμά Κοτρωνιά και του Γιώργου Σιμάκη. Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σιμάκης αναμένεται να αναλάβει την διεύθυνση περιβάλλοντος και ο κ. Κοτρωνιάς επιστρέφει ξανά στην θέση του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου μετά από περίπου τρία χρόνια. Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας πήρε αυτή την απόφαση θέλοντας να έχει σε ετοιμότητα ολόκληρη την δημοτική του ομάδα για κάθε ρόλο και πόστο.

Ο Γιώργος Σιμάκης που μέχρι σήμερα ως πρόεδρος τα πήγε πολύ καλά αναλαμβάνει ένα πολύ δύσκολο πόστο σε μια δύσκολη περίοδο που ξεκινούν καθαρισμοί εν’ όψει του καλοκαιριού . Όσο για τον κ. Κοτρωνιά που είχε από την αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής την διεύθυνση περιβάλλοντος σε μια πολύ δύσκολη περίοδο εν μέσω πανδημίας στην μεγαλύτερη διάρκεια της και με λιγοστό προσωπικό παραδίδει στον κ. Σιμάκη και αναλαμβάνει ένα πόστο το οποίο γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

Επίσημες ανακοινώσεις για την αλλαγή ρόλων αναμένονται τις επόμενες ώρες ή μέρες μετά από ζωντανή συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο δήμαρχος Ναυπακτίας μαζί με τους κ. Κοτρωνιά και κ. Σιμάκη αναλύοντας τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση αλλά και άλλες μελλοντικές του κινήσεις σε άλλους τομείς.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...