Αλ.Τσίπρας:Καμιά παράγκα και κανένα οργανωμένο εγκληματικό σύστημα δεν θα γίνουν ανεκτά. Μέχρι εδώ!

alex-tsiprΟλοκληρώθηκε η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπουργών, σχετικά με τις τελευταίες ανησυχητικές εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου – Μετά τη σύσκεψη -όπου συζητήθηκαν τα φαινόμενα αυτά «στο πλαίσιο της μη αποδοχής ότι το παρακράτος μπορεί να είναι πιο ισχυρό από την οργανωμένη και συντεταγμένη πολιτεία»- ο υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε το μήνυμα ότι «καμιά παράγκα και κανένα οργανωμένο σύστημα δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από την κοινωνία και την ελληνική κυβέρνηση».

 

Το μήνυμα ότι «καμιά παράγκα και κανένα οργανωμένο σύστημα δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από την ελληνική κοινωνία και την ελληνική κυβέρνηση», «μέχρι εδώ», έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μετά τη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τους συναρμόδιους υπουργούς, που πραγματοποιήθηκε, όπως είπε, «υπό το βάρος των γεγονότων των τελευταίων ημερών, των μαφιόζικων χτυπημάτων στον χώρο του αθλητισμού».

The post Αλ.Τσίπρας:Καμιά παράγκα και κανένα οργανωμένο εγκληματικό σύστημα δεν θα γίνουν ανεκτά. Μέχρι εδώ! appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...