Αμήχανη χειραψία Σαμαρά με τον Μητσοτάκη και την Ντόρα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αμήχανη χειραψία Σαμαρά με τον Μητσοτάκη και την Ντόρα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Οι χειραψίες του Αντώνη Σαμαρά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αποτελούν από τα αγαπημένα φώτο κλικ των φωτογράφων αφού έχουν ιστορική αξία.
Άλλη μία τέτοια χειραψία σημειώθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής όπου ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε στη γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ.

Στην πρώτη σειρά των καλεσμένων ήταν και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με την Ντόρα Μπακογιάννη τους οποίους χαιρέτισε ο Αντώνης Σαμαράς με την ψυχρότητα να είναι φανερή.

Είναι μάλιστα η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού με την πρώην υπουργό μετά από όσα είχε εξομολογηθεί στον Μανώλη Κοττάκη.

Τι είχε πει η Ντόρα

Όλο το παρασκήνιο της επιστροφής της στη ΝΔ είχε αποκαλύψει η Ντόρα Μπακογιάννη, στην εκπομπή του Μανώλη Κοττάκη “η άλλη όψη”.

Η βουλευτής της ΝΔ είπε πως η συνάντηση ήταν σύντομη με τον Αντώνη Σαμαρά , μετά τις πρώτες εκλογές και έγινε στο σπίτι του τότε εκπροσώπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη.

Υποστήριξε πως ήθελε να βοηθήσει καθώς η Ελλάδα ήταν σε δεινή θέση.

Την ρώτησε ο Σαμαράς αν θέλει και εκείνη απάντησε αμέσως ναι.

Στην ερώτηση αν νιώθει καλά που βοήθησε, ώστε ο Σαμαράς να είναι σήμερα πρωθυπουργός απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια “Σε προσωπικό επίπεδο δεν είμαι ευτυχής” .

Πρόσθεσε όμως πως η συγκεκριμένη χρονική στιγμή απαιτούσε θυσίες για την Ελλάδα, καθώς όπως της είπε και ο σημερινός πρωθυπουργός εκείνο το βράδυ , στο σπίτι του Μιχελάκη “έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ” και η “παράταξη”  τους έχει ανάγκη όλους, κάτι που και η ίδια ενστερνιζόταν.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...