Αμυράς: Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας – Καμμένος: Για νυφούλα καλό σας βλέπω

Αμυράς: Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας – Καμμένος: Για νυφούλα καλό σας βλέπω

Το εξαιρετικά τεταμένο κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες έχει μεταφερθεί από το πρωί της Τετάρτης και στη Βουλή, αφού στο πλαίσιο της κατάθεσης τροπολογίας για τα αντισταθμιστικά οφέλη για εξοπλιστικές συμβάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, που παρουσίασε στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σημειώθηκε αντιπαράθεση μεταξύ του ιδίου και του Γιώργου Αμυρά.

Όταν ο βουλευτής του Ποταμιού ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει, χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο «βασιλιά της κωλοτούμπας», έκφραση που είχε χρησιμοποιήσει παλαιότερα ο ΥΠΕΘΑ.

Το «πινκ-πονκ» όμως που εξελίχθηκε στη συνέχεια ανάμεσα στους δύο, εντάθηκε, με τον Καμμένο να σχολιάζει: Για νυφούλα καλό σας βλέπω πάντως, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται εάν αναφερόταν στη φερόμενη στήριξη τριών βουλευτών του Ποταμιού στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών ή στο πιο προσωπικό «φλερτ» που έχει ο βουλευτής του Ποταμιού με τη Νέα Δημοκρατία. 

«Αυτή τη φαιδρότητα να τη σταματήσετε παρακαλώ. Δεν είστε στην ΚΟ των ΑΝΕΛ», ανταπάντησε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Το επίμαχο απόσπασμα μετά το 2:35.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/351088-Amyras-Eiste-o-basilias-tes-kolotoympas-Kammenos-Gia-nyphoyla-kalo-sas-blepo ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...