Ανέστειλε την απεργία πείνας ο πατέρας της τετραπληγικής, μετά τη δέσμευση Γεωργιάδη

Ανέστειλε την απεργία πείνας ο πατέρας της τετραπληγικής, μετά τη δέσμευση Γεωργιάδη
Με ραντεβού για την Τετάρτη προσπάθησαν αρχικά να αντιμετωπίσουν την απεργία πείνας που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ο πατρινός Ν. Πουλκουρτζής έξω από την πόρτα του υπουργείου υγείας στην Αθήνα, ο οποίος ζητούσε την κάλυψη όλων των τροφείων και αναλώσιμων που απαιτούνται ,για να κρατιέται στη ζωή η τετραπληγική κόρη του Μαρία.
Ο πατέρας της 30χρονης κοπέλας,  έχοντας πάρει μαζί την κόρη του, πήγε στο υπουργείο και ξεκίνησε απεργία πείνας, με τους συμβούλους του υπουργού να του διαμηνύουν πως ο υπουργός θα τον δει την Τετάρτη.

Η απάντηση που έδωσε ο πατέρας της τριαντάχρονης ανάγκασε τον Αδωνι Γεωργιάδη να αλλάξει στάση και να τον δει αμέσως . Ο υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε πως το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα, με υπουργική απόφαση την οποία θα υπογράψει, ενώ υποστήριξε πως δεν μπορεί να διασύρεται η χώρα από τέτοια θέματα. Στη συνέχεια κατέβηκε στην πόρτα του υπουργείου όπου και είδε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η τριαντάχρονη Μαρία Πουλκουρτζή.

Αυτή η εξέλιξη οδήγησε τον πατέρα της Νίκο, να αναστείλει την απεργία ενώ την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να κληθεί στο υπουργείο, προκειμένου να συμμετάσχει σε συνάντηση που έχει προγραμματιστεί με εκπροσώπους γονέων ατόμων με ανάλογα προβλήματα και προβλήματα αναπηρίας.

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...