Αναβάλλεται η συναυλία της Γλυκερίας στο Ευπάλιο

Όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί από τα συνεχή αυξανόμενα κρούσματα στοιχίζει γενικότερα σε όλους μας πληρώνοντας όλο αυτό ακόμη και διοργανώσεις που έχουν δοκιμαστεί και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις. Μια από αυτές είναι η εκδήλωση με την συναυλία της Γλυκερίας στο Ευπάλιο όπου άνθρωποι έμπειροι που έχουν πραγματοποιήσει πάρα πολλές εκδηλώσεις τηρώντας όλα τα μέτρα αναγκάζονται έστω και αν το επιτρέπει ο νόμος να μην κάνουν μια πολύ μεγάλη εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη τα πραγματοποιηθεί στην γειτονική Δωρίδα. Πριν λίγο μάλιστα οι διοργανωτές έβγαλαν ανακοίνωση εξηγώντας τους λόγους .

“Και του χρόνου…….”

Ο Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αναβολή της προγραμματισμένης για το Σάββατο 8 Αυγούστου Συναυλία της Γλυκερίας στα Κτίρια στο Ευπάλιο.
Οι Συναυλίες δεν απαγορεύονται και διεξάγονται κανονικά μέχρι στιγμής σε όλη την Ελλάδα.
Η Διοργάνωση αυτής της πολιτιστικής μουσικής εκδήλωσης με την εξασφάλιση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, θα μας χάριζε μια ασφαλή αλλά και συναρπαστική μουσική βραδιά στην περιοχή μας .
Παρά το γεγονός αυτό, εμείς πήραμε την απόφαση αυτή με προτεραιότητα την δημόσια υγεία και οχι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα τρομοκρατίας και τρομολαγνείας.
Σημειώνεται ότι τα εισιτήρια επιστρέφονται στα σημεία από όπου και αγοράστηκαν με την προσκόμιση του φυσικού εισιτηρίου.

Ευχόμαστε σε όλους Καλές Διακοπές με Υγεία σε όλους και Καλά Κουράγια!!!

Δ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ TIHIO RACE



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...