Ανακάλυψη “ΑΤΙΑ” στη Ρουμανία

Η προσπάθεια εξακρίβωσης των UFO αποτελεί αγαπημένη ενασχόληση πολλών funs εξακρίβωσης του σύμπαντος και του βασικού ερωτήματος εάν είμαστε οι μόνοι «κάτοικοι»  του γαλαξία.

Ενώ  τα περισσότερα περιστατικά από «ΑΤΙΑ», όπως επονομάζονται από ειδικούς ερευνητές, έχουν παρατηρηθεί στις ΗΠΑ. Αυτή την φορά πιο κοντά στην χώρα μας, στην Ρουμανία για την ακρίβεια, ανακαλύφθηκε ένα κομμάτι αλουμινίου, το οποίο οι επιστήμονες εικάζουν ότι δεν παρήχθη από την ανθρωπότητα.      

Για την ακρίβεια οι ειδικοί πιστεύουν ότι το μυστηριώδες αντικείμενο αλουμινίου που χρονολογείται 250 χιλιάδες χρόνια πριν «θα μπορούσε να προέρχεται από UFO».

Πιστεύουν ότι αυτό το κομμάτι αλουμινίου, ίσως αποτελεί την απόδειξη ύπαρξης ΑΤΙΑ, που επισκέφθηκαν την Γή από τα αρχαϊκά έτη.

Δηλώνουν, μεταξύ άλλων, ότι το μεταλλικό αυτό αλουμίνιο δεν ήταν δυνατό να παραχθεί από την  ανθρωπότητα και ότι η ανακάλυψη του θα μπορούσε να είναι και μέχρι 250.000 ετών, για τον λόγο αυτό φυλάσσεται ως ένα συγκλονιστικό εύρημα.

Το ανακάλυψαν οικοδόμοι οι οποίοι εργάζονται στις όχθες του ποταμού Mures, όχι πολύ μακριά από την κεντρική ρουμανική πόλη Aiud  και για την ακρίβεια βρήκαν  τρία αντικείμενα , 10 μέτρα κάτω από το έδαφος ενώ οι αρχαιολόγοι είχαν εντοπίσει και δύο απολιθώματα.

Όλα τα προαναφερόμενα είχαν αποσταλεί για περαιτέρω ανάλυση στο Cluj, όπου είναι η κύρια πόλη της ρουμανικής περιοχή της Τρανσυλβανίας.

Οι ανάλογοι ερευνητές , γρήγορα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα δύο απολιθώματα ανήκαν σε ένα θηλαστικό που απεβίωσε 10,000-80,000 χρόνια πριν, αλλά οι ειδικοί παρέμειναν έκπληκτοι για να ανακαλύψουν ότι το τρίτο αντικείμενο ήταν ένα κομμάτι πολύ ελαφρύ μέταλλο, το οποίο φαίνεται να έχει κατασκευαστεί από μη ανθρώπινα χέρια.

Σύμφωνα με τις δοκιμές, το αντικείμενο είναι κατασκευασμένο από 12 μέταλλα, για την ακρίβεια το 90% αλουμίνιο, και χρονολογήθηκε έπειτα από την έρευνα Ρουμάνων αξιωματούχων, επιβεβαιώνοντας ότι είναι 250.000 χρόνια πριν η κατασκευή του . Τα πρώτα αποτελέσματα επιβεβαιώθηκαν από ένα εργαστήριο στη Λωζάνη της Ελβετίας.

Άλλοι εμπειρογνώμονες που έχουν διεξάγει έρευνες δήλωσαν ότι οι ημερομηνίες κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να κυμαίνονται μεταξύ 400 και 80.000 χρόνια πριν.

Αυτό που προβλημάτισε τους ειδικούς είναι ότι το κομμάτι αυτό μετάλλου έχει κοιλότητες που οι ερευνητές επιβεβαιώνουν ότι αποτελεί επίτευγμα ενός πιο σύνθετου μηχανικού συστήματος.

Το μόνο που απασχολεί το ευρύ κοινό, είναι εάν πρόκειται στην πραγματικότητα για μια απόδειξη ότι τα UFO έχουν επισκεφτεί το γήινο πολιτισμό μας.

ασδφασδφ

 

ασδφασδφ

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...