Ανακοίνωση της Α.Ε.Μ. για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Όλυμπο Κέρκυρας

aemΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

                                                                                                                                                                                            Μεσολόγγι 13-3-2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τον διαιτητή του αγώνα ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ κ.Καραλιώλιο της ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ καθώς και τον παρατηρητή του αγώνα από την ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ γιατί επέτρεψαν την διεξαγωγή του παραπάνω αγώνα, χωρίς την παρουσία έστω ενός αστυνομικού οργάνου.

Επίσης βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τους ποδοσφαιριστές του ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΠΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ,  ΙΩΑΝΑ, ΑΡΓΥΡΟ και ΓΡΑΙΚΟ καθώς και οπαδούς του γηπεδούχου σωματείου, οι οποίοι εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου μετά την λήξη του αγώνα επιτέθηκαν και κτύπησαν ανηλεώς ποδοσφαιριστές του σωματείου μας οι οποίοι δέρνονταν επί 5λεπτο από όλους τους παραπάνω.

Με όλα τα παραπάνω δεν θέλουμε να δικαιολογήσουμε την ήττα του σωματείου μας, αλλά να καταγγείλουμε τις σκηνές πρωτόγονης βίας που ζήσαμε σήμερα, ανυπεράσπιστοι από τα εντεταλμένα όργανα του κράτους και τον διαιτητή του παραπάνω αγώνα, για την μη αναγραφή στο φύλλο αγώνα, για το οτιδήποτε.

Εμείς σαν σωματείο δεν κάνουμε κοινωνική πολιτική και αγωνιζόμαστε σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους για τη νίκη του σωματείου μας και για την ογδονταοκτάχρονη και πλέον ιστορία του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΙΟΝ. ΒΙΣΒΙΚΗΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...