Ανακοίνωση του Γιώργου Μαζαράκη για την επιβολή προστίμου εις βάρος του

Ένα θέμα που δεν έγινε ευρύτερα γνωστό αναδεικνύει με ανακοίνωσή του ο Γιώργος Μαζαράκης.

Ο Μαζαράκης που υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΝΑ και μέλος του συμβουλίου του Α.Ο. Πενταλόφου αναφέρθηκε στην επιβολή προστίμου ύψους 500 ευρώ από την Ένωση.
Το πρόστιμο επιβλήθηκε για δυσμενείς κρίσεις μέσω κοινωνικών δικτύων και ο Γιώργος Μαζαράκης τονίζει στην ανακοίνωση πως όλα αυτά έχουν σα στόχο τη διάλυση του Α.Ο. Πενταλόφου.
Στην ανακοίνωση υπάρχουν αναφορές σε γεγονότα και διαιτησίες σε αγώνες του Α.Ο.Π., καθώς και υπαινιγμοί για τη μέρα που ανακοινώθηκε η απόφαση για το πρόστιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να αναφερθώ στην επιβολή προστίμου ύψους 500 ευρώ στον Α.Ο. Πενταλόφου και προσωπικά σε μένα για ανάρτησή μου στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook με το σκεπτικό ότι αποτελώ μέλος του συμβουλίου της ομάδας.
Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ξεκαθαρίσω πως έχω παραιτηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας από τον Οκτώβριο.
Και φυσικά αυτή η απόφαση έχει σα στόχο να διαλυθεί μια ομάδα που δεν είναι αγαπητή από τους διοικούντες της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.
Προσπάθεια η οποία είναι συστηματική.
Κάθε Σαββατοκύριακο γινόμαστε μάρτυρες διαιτητικών εγκλημάτων εις βάρος του Α.Ο. Πενταλόφου. Ζούμε καταστάσεις πρωτόγνωρες και κάθε φορά θεωρούμε ότι δε μπορεί να δούμε κάτι χειρότερο. Δυστυχώς αυτό το γεγονός διαψεύδεται στο αμέσως επόμενο παιχνίδι.
Σε ένα πρωτάθλημα με τεράστιο ενδιαφέρον όσον αφορά την τελική κατάταξη, η οποία θα καθορίσει τον καταρτισμό των ομίλων των play – off, ορίζονται διαιτητές αμφιβόλου αξίας, οι οποίοι παίρνουν αποφάσεις που προκαλούν την οργή όλων.
Είναι λογικό όμως, καθώς οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις θεωρούνται ανεπιθύμητες.
Όποιος μιλάει αντιμετωπίζει τον κίνδυνο του υψηλού προστίμου και με αυτό τον τρόπο οι διοικούντες είναι ήσυχοι.
Η Ένωση δεν ανήκει ούτε σε σας ούτε στους εντολοδόχους σας κυριοι . Η Ένωση ανήκει στις ομαδες που με πόνο κρατάνε ζωντανό το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας.
Καταλάβετε επιτέλους ότι είστε επικίνδυνοι και αποφασίστε να βοηθήσετε το ποδόσφαιρό μας παίρνοντας τη μόνη σωστή απόφαση που υπάρχει….
Εγώ προσωπικά δε θα κάνω πίσω όσα πρόστιμα και αν μου επιβάλλετε.
Και για να μιλήσω και στη γλώσσα σας θα με βρίσκετε μπροστά σας άλαλοι…

ΥΓ.1. Ο Α.Ο. Πενταλόφου είναι από τα ιδρυτικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.
ΥΓ.2. Οι αποφάσεις που βγαίνουν την Παρασκευή από την Πειθαρχική Επιτροπή, η οποία συνεδριάζει κάθε Τρίτη, καλό είναι να μένουν στις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της Ένωσης και να γνωρίζει ο κόσμος τις συμβαίνει. Η απόκρυψή τους δείχνει δόλο…
ΥΓ.3. Οι μόνιμοι παρατηρητές συνέχισαν τις εκδομές τους σε αγώνες Κυπέλλου και δεν περιορίζονται μόνο στις κοντινές εξορμήσεις;
ΥΓ.4. Τα τιμολόγια με τις αμοιβές του δικηγόρου που φτάνουν τα 2.800 ευρώ να τα φέρετε και αυτά στη Γενική Συνέλευση, αν την ορίσετε ποτέ.

Με τιμή

Γιώργος Μαζαράκης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...