Ανακοίνωση του Ι. Παπαδούλα για όλους και για όλα…

Ιωάννη Δημητρίου Παπαδούλα όσον αφορά τις προσεχές Δημοτικές Εκλογές

Φίλες και Φίλοι

Θεωρώ απαραίτητο, αφού σας ευχηθώ πρώτα να σας χαρίζει ο θεός πάντα υγεία, να σας ενημερώσω λεπτομερώς για την πορεία των διεργασιών ως προς τις υποψηφιότητες των Δημάρχων για τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές.

Προσωπικά φίλες και φίλοι τους τελευταίους τέσσερις μήνες γύρισα όλες τις γειτονιές της πόλης και όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Δυστυχώς οι πολίτες βρίσκονται σε απόγνωση, αυτά δε, που μου απαντούσαν για μερικές υποψηφιότητες δεν γράφονται.

Εγώ όμως μεταφέροντας τον σφυγμό της κοινωνίας δεν έχω πρόβλημα να πω τα πράγματα με το όνομά τους.

Ούτε φοβάμαι ούτε κρύβομαι.

Σήμερα λοιπόν σας ενημερώνω λεπτομερώς την άποψη των απλών ανθρώπων για τις υποψηφιότητες που ήδη υπάρχουν στο προσκήνιο.

1)      Γιάννης Μπουλές.

Η κοινωνία ρωτάει ποιος είναι αυτός;

Είναι δήμαρχος;

Υπάρχει;

Και που βρίσκεται;

Μάλλον στα χαρτιά πρέπει να υπάρχει.

Βέβαια εγώ προσωπικά πρόσεξα το σκάφος του Γιάννη Μπουλέ και είδα ότι δεν υπάρχει ούτε προσωπικό ασφαλείας.

Είναι ζήτημα χρόνου να πιάσει ξέρα και να διαλυθεί.

Φίλες και φίλοι

Διαπιστώνω ότι σήμερα η Ναύπακτος είναι σε ασφυξία, αισθάνεται ότι κατακτήθηκε.

Σαν να την μισούν την πόλη σαν να έχουν κόμπλεξ μαζί της.

Η ηγετική ομάδα του Δήμου, μόλις χάσει τις εκλογές και απομακρυνθεί από το πολιτικό, ταμείο, θα εξαφανισθεί από την πόλη. Δεν θα τους ξαναδούμε, όπως δεν τους ξέρουμε μέχρι τώρα.

Τουλάχιστον τους παλιούς τους βλέπουμε τους συναντάμε καθημερινά και ζούμε μαζί.

Φίλες και φίλοι

Η κοινωνία αυτή την στιγμή ζητάει ένα Δήμαρχο ο οποίος να είναι ενωτικός, αυτοδιοικητικός, αποτελεσματικός και να αφουγκράζεται την κοινωνία, να δημιουργήσει δε μια ομάδα ανθρώπων η οποία θα λειτουργεί υπέρ των πολιτών και όχι υπέρ των ιδίων.

Φίλες και φίλοι

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι εάν δεν ματώσεις, δεν ιδρώσεις, δεν ξενυχτήσεις και δεν είσαι επί εικοσιτετραώρου βάσεως στην διάθεση της κοινωνίας δεν δικαιούσαι να ζητάς να γίνεις Δήμαρχος.

2)      Θανάσης Παπαθανάσης

Οι απλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο άνθρωπος αυτός έχει όλα τα ανωτέρω    χαρακτηριστικά για να ηγηθεί μιας Παναυπακτιακής Δημοτικής Κίνησης.

Βέβαια κανένας δεν είναι τέλειος πολιτικά, αλλά η εξέλιξη που είχε αυτά τα τρία χρόνια και την αναθεώρησή του σε μερικά πράγματα, δείχνουν έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο αυτό.

Έχει πολιτική διαδρομή και έχει αποκτήσει εμπειρίες.

Είναι ο άνθρωπος που μάτωσε και κουράστηκε για την κοινωνία.

3)      Δημήτρης Παπαναστασόπουλος

Είναι ένας πετυχημένος Μηχανικός, αλλά πρέπει να διδαχθεί πολλά ακόμα στην πολιτική. Άριστος στον χαρακτήρα και πιστεύω, ότι εάν συστρατευθεί  στην Παναυπακτιακή Δημοτική Κίνηση θα προσφέρει πολλά, στην Ναύπακτο και στον εαυτόν του.

4)      Τάκης Λουκόπουλος

 

Άριστος σαν άνθρωπος καλός Δάσκαλος χωρίς όμως πολιτική διαδρομή και εμπειρίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το μοιραίο του λάθος το ότι στεγάζεται στην Αριστερά ενώ η Ναυπακτία είναι κεντροδεξιά.

Τάκη μου οδηγούν άλλοι το λεωφορείο και στα χαρτιά φαίνεσαι ότι είσαι εσύ ο οδηγός.

Η κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά ότι την επόμενη των εκλογών εάν γινόσουν Δήμαρχος, οι σύντροφοι της Αριστεράς θα έπαιρναν θέση μάχης στο Δημαρχείο.

Αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν οι κεντροδεξιοί.

Μην χαλάς Τάκη μου το όνομα που έφτιαξες μια ζωή. Ασε τον κόσμο να σε θυμάται όπως σε ξέρει.

Μην γίνεσαι ασπίδα των αριστερών.

 

5)       Και τώρα ερχόμαστε, στον άνθρωπο που ο εαυτός του προπορεύεται της Ναυπάκτου και της Ναυπακτίας τον Θωμά Κοτρωνιά τον συνταξιούχο της Αεροπορίας.

 

Φίλε Θωμά ταύτισες την πολιτική με συμφωνίες και νομίζεις ότι η κοινωνία είναι ιδιοκτησία σου και επισκέπτεσαι εναλλάξ τους υποψηφίους Δημάρχους και προσπαθείς εάν σε συμφέρει πολιτικά να κλείσεις συμφωνίες μαζί τους.

 

Εχεις γίνει αντιληπτός.

 

Προχθές φίλε Θωμά συναντηθήκαμε στον Λυγιά στο τραπέζι που έκανε ο Τάκης Βασιλόπουλος και σου είπα την αλήθεια για τις κινήσεις σου και απεχώρησες.

Σήμερα δικαιώνομαι διότι ανεξαρτοποιήσαι  ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Εσύ καλά κάνεις σύμφωνα με  τον χαρακτήρα σου. Όμως αυτοί που σε ψήφισαν δεν πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουν να κάνουν με έναν πολιτικό χωρίς αρχή και χωρίς τέλος;

O λαός φίλε θα σε τιμωρήσει, έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν.

 

Φίλες και φίλοι

αυτά είναι σημεία των καιρών και επιβεβαιώνουν τον κανόνα

“Oυδείς ασφαλέστερος εχθρός πλήν του ευεργετηθέντος”.

 

Tώρα όμως θα μου πείτε φίλε Γιάννη Παπαδούλα κάνεις κρίσεις και επικρίσεις για όλους και για όλα Α Π Α Ν Τ Ω

 

Ναι έχω το δικαίωμα. Από το 1994 που εκλέχθηκα πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος επί αείμνηστου Ν.Ρέππα και εν συνεχεία επί Κώστα Κονίδα υπήρξα σταθερός με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία, δεν παρεξέκλινα της πορείας μου και μάτωσα, ίδρωσα και ήμουνα όλα αυτά τα χρόνια πάντα στην διάθεσή της.

 

Αγαπώ την πόλη μου και την Επαρχία μου και αισθάνομαι άσχημα οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον λαό να είναι κατώτεροι των περιστάσεων.

Δήλωσα φιλία στον Παπαθανάση διότι πλέον δεν υπάρχει η “Δημοτική Ενότητα” και  διέκρινα σε αυτόν τώρα ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών.

Και κάτι για την εφημερίδα “Eμπρός”

Φίλοι του Εμπρός, βάλατε εμπρός στο εργοστάσιο που παράγει λάσπη.

Απαντώ

Θορυβηθήκατε από την συγκέντρωση στον Λυγιά;

Συγγνώμη που σας χαλάσαμε την ζεστασιά σας.

Αρκετά απολαμβάνετε την Εξουσία τώρα πλέον είσθε στην Εντατική και φθάνει ο πολιτικός σας Θάνατος. Το αφεντικό σας δεν θα είναι Δήμαρχος μετά από τον Μάιο.

Αναφορικά με το άτομό μου σας καταθέτω στην δήλωση του Ρούσβελτ “σας ζητώ να με κρίνετε από τους εχθρούς που έκανα”.

 

Φίλες και φίλοι πάντα είμαι στην διάθεσή σας.

Γιάννης Δ.Παπαδούλας

τ.Εφοριακός Διευθυντής

τ. Αντιδήμαρχος Ναυπάκτου και πάντα ενεργός πολίτης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ Γιάννη, επειδή έφαγες τον παπά απο τον Μπουλέ εσύ και ακόμα σε πονάει, δεν σου φταίμε εμείς να μας ζαλίζεις τον έρωτα κάθε τρείς και λίγο. Έλεος ρε φίλε!
    Αρκετά πρόσφερες στον τόπο (!) δεν χρειάζεται άλλο.. Δεν χρειαζόμαστε άλλους καθοδηγητές, αρκετά.

  2. Κοίτα να δεις που καταντήσαμε, να έχουμε σε θέμα του μεγαλύτερου δικτύου της περιοχής τα ψυχολογικά του καθενός. Σαν το παιδιά του δημοτικού όταν δεν τα παίζουν τα άλλα παιδάκια.
    Έλα Γιαννάκη μου, άντε με τον συνομήλικό σου τον Δαμιανό και παίξτε καμιά κολτσίνα κι αφήστε τον τόπο επιτέλους να ηρεμήσει απο σας.

  3. Πέστα Γιάννη. Καλά του έκανες του Θωμά. Του χρειαζότανε!!!!!

    Στη Ναύπακτο θέλουμε κολόνες με μεγάλο ειδικό βάρος. Να πατάνε στη γή.
    Σαν εσένα, σαν τον Κωνσταντόπουλο.
    Ανθρώπους με προσφορά, όχι ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

  4. Κάθε περιοχή έχει τον γραφικό της, εμείς θα την γλιτώναμε δεν γίνεται. Ο λεγάμενος εάν δεν είχε διατελέσει διευθυντής της εφορίας δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του . Είναι από τους ελάχιστους που πιστεύει σε ανάσταση της κεντροδεξιάς και μαζί και του παιδιού της. Εδώ μας έχει διαλύσει η κεντροδεξιά του και αυτός ονειρεύεται λαγούς με πετραχείλια. Του συνιστώ να αποφύγει να τα πεί δημοσίως αυτά σε πραγματικό χρόνο διότι πολλά λυγμένα θα δεχτεί ουρανοκατέβατα……..

  5. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗ;

  6. Να σου πω αγαπητέ και για άλλον έναν. Τον Ιωάννη Παπαδούλα:

    Είναι ένας τύπος που κανείς δεν τον θυμάται για καλό. Ένας τύπος που με τις πράξεις και τις ενέργειές του μόνο κακό έκανε και στην παράταξη και στον τόπο.
    Είναι αυτός ο τύπος που πήγε αντίθετα απο τις επιλογές του κόμματος που τον στήριξε και μάλιστα δυο φορές. Το 2006 και το 2010. Το 2006 αγαπητέ ήσουν απο αυτούς που για πρώτη φορα σπάσατε το Νεοδημοκρατικό μπλόκ. Ήθελες με το έτσι θέλω να μην ακολουθήσεις την επιλογή της ΝΔ και να κάνετε τα αντάρτικα σας. Έπρεπε να φτάσουμε στο σημείο να ζητάμε τις ψήφους του Νταουσάνη για να εκλέξουμε δήμαρχο στην πιο φιλελεύθερη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας. Το 2010 χάσαμε έναν σίγουρο Δήμο γιατι εσυ και η παρεούλα σου ψηφίσατε τον τελειωμένο Κονίδα στον πρώτο γύρο και τον ανεπαρκή Μπουλέ στον δεύτερο.
    Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό, φτάσατε στο σημείο να βρίζετε όλους τους πολίτες και ψηφοφόρους της ΝΔ που κάναμε άλλες επιλογές και σήμερα έρχεσαι ως καλός σαμαρίτης να μας δείξεις και το δρόμο. Να μας πεις ποιος είναι καλός και ποιον θεωρείς εσυ κακό. Κάποτε μας λέγατε λαμόγια, απατεώνες, πουλημένους, εξαγορασμένους και διάφορα άλλα κοσμιτικά επίθετα.
    Τώρα λοιπόν σε περιμένουμε στην γωνία. Τώρα θα δεις φίλε τι είναι να σε πολεμάει το ίδιο σου το κόμμα.
    Κάνε μου την χάρη μόνο να είσαι υποψήφιος, τίποτα άλλο δεν θέλω.

  7. Για το ρόλο σου μαζί με τους ομολόγους σου στις εκλογές του 2010 που στερείσατε απο τον υποψήφιο της Ν.Δ. κ. Παπαθάνάση την δημαρχία δεν θα μας πείς τίποτα ; Γιατί να σε πιστέψουμε τώρα, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής;

  8. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ,,,,ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ, ΕΒΑΛΕΣ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ,,,,

  9. Γιάννη απορώ, εσύ που έχεις όλη την κοινωνία με το μέρος σου, γιατι δεν βάζεις για Δήμαρχος; Είναι ένα εγχείρημα που και ο Μούρτος το έχει τολμήσει. Γιατί όχι λοιπόν κι εσύ;

  10. Ο κριτης των παντων, εισαι πολύ ωραιος!!! Να σε χαιρονται οσοι σε ψηφισαν……Κατι τυποι σαν και εσενα βουλιαζουν τη πολη!!

  11. Και μόνο να σκέφτεται κανείς πως κάτι τέτοιοι τύποι διετέλεσαν προϊστάμενοι εφορίας και αντιδήμαρχοι, εξηγεί κάλλιστα γιατί πάμε κατά διαόλου…

  12. Kαλα εσεις κυριε παπαδουλα δεν καθυβριζατε και χλεβαζατε τον κυριο παπαθαναση εδω και μια πενταετια …πως τωρα ερχεστε και απο το βημα σαν πατριαρχης της πολιτικης και σαν αλλος ρητορ προσπαθειτε τι…να πεισετε καποιους υγιεις , νεους, οικονομικα ανεξαρτητους, καθαρους,χωρις κομματικες ταυτοτητες, να κανουν πισω,,,ομως δεν μπορω να μπω και στο μυαλο του παπαθαναση,,,,με τετοιες πρακτικες ισως το πιο ηθικο και σωστο θα ηταν να δηλωσει απων , απο τις εκλογες δεν θα εχει καμια τυχη,,,γραψτε το…οσο για τον κυριο παπαδουλα αρκετα κανει ελιγμους και καθε τοσο βγαινει αναλυτης των γεγονοτων ,,,εχουν αλλαξει οι καιροι ο κοσμος πειναει και αυτος ονειρευεται χωρις πλεον χιλιαδες κοσμο και ψηφους, αυτοι ξερουν……………………………………..

  13. μακαρι να ηταν ο μουρτος ο κωστας δημαρχος στη ναυπακτο θα ειχε αλλαξει ολη η πολη δεν ηταν τυχαια η επιλογη του για τους ολυμπιακους αγωνες αλλα στη ναυπακτο ειναι βαθια υπνωτισμενοι ετσι τη θελουν ορισμενοι τη ν περιοχη της ναυπακτιας για να εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους

  14. παπαθαναση παρε ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ……ΒΙΤΡΙΝΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΔΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΟΤΣΑΡΟΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΑΠΑΓΓΙΟ

  15. ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΩΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !!! ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ???
    ΔΕΝ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ??

  16. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙΟ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΠΑΔΟΥΛΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΣΤΑΣ Κ, ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ Σ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ

  17. Το παραπάνω κείμενο είναι ένα εγχειρίδιο χειραγώγησης!! “Εγώ ο γαμάτος κάποιοι που είναι καλούτσικοι εεε και κάποιοι που αν θα φεύγανε θα με διευκολύνανε ” πάτε καλά?? Μόνο πολιτικός λόγος δεν είναι το παραπάνω….

  18. Γιάννη, εσυ που παλεύεις τόσα χρόνια με τα κοινά, δεν έμαθες ότι όποιος χάνει (2002), χάνει (2006) και ξαναχάνει (2010) πρέπει επιτέλους να πηγαίνει σπίτι του; Πόσες φορές πρέπει να σου στείλουμε το μήνυμα;

  19. Ο Θωμάς Κοτρωνιάς δεν υπέγραψε την δήλωση του ούτε σαν τ.Δήμαρχος ούτε σαν τ.Πτέραρχος αλλά σαν απλός πολίτης.Εσείς βάλατε πολλούς τίτλους τ.Εφοριακός Διευθυντής
    τ. Αντιδήμαρχος Ναυπάκτου, μάλλον με τόσα προσόντα που διαθέτετε πρέπει να πολιτευτείτε σε κεντρικό επίπεδο τουλάχιστον σαν βουλευτής.

  20. ρε παπαδούλα μας κάνεις πλάκα ποιός παπαθανάσης μπορεί να ηγηθεί και για ποιά εξέλιξη μας μιλάς ;;;;;; τι είναι αυτά που μας πουλάς ΕΛΕΟΣ ………. Ο Παπαθανάσης είναι καλός μόνο για παρέα από πολιτική μυρωδιάς είναι όπως μάλλον και εσύ ……….!!!!! όσο για το “η Ναυπακτία ειναι κεντροδεξια ” …… εσύ μείνε να μιλάς με κλισέ άλλων δεκαετιων ……. ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ και εσύ δεν πηρες γραμμή ακόμα τι γίνεται στη κοινωνία !!!!

  21. σας ενοχλει η ενοτητα ολων των υγιεων δυναμεων εναντια στη διαπλοκη μπουλε! το μαιο καθαριζει οριστικα ο τοπος απο τους ορεσιβιους που καταντησαν την πολη μας χωριο.. ολους τους ορεσιβιους!

  22. ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.!!
    ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???

  23. Γιατί εσύ ο λιμανίσιος ο Ναυπάκτιος νομίζεις ότι είσαι πιο πολιτισμένος από τους “χωριατες ” όπως εσυ τους λές. ΕΛΕΟΣ Ναυπάκτιοι με το κομπλεξ σας για τα χωριά…… ΕΛΕΟΣ ….. και με την ιδέα σας ότι είστε το παρίσι της δυτικής Ελλάδος …… μια μικρή πόλη είναι η Ναυπακτος ….. και αντί να συνεργάζεστε με τα ορεινά χωριά (άλλωστε οι πλειοψηφία των κατοίκων κατάγετε απο τα ορεινά χωριά) εσείς τους θεωρήτε υποδυεέστερους δημότες- πολίτες !!!!Αν δεν θέλατε τα ορεινά χωριά να υποστηρίζατε τον ορεινό δήμο ώστε οι “ορεσίβιοι” (όπως λέει και ο Ναυπάκτιος πιο πάνω) να μην σαν καταντήσουν ……… ” την πόλη .σας….. χωριό” ……ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΡΩΤΑ …… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ …..

  24. ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ……
    για να κανει ο παπαδουλας αυτοκριτικη θα πρεπει να εχει παραξει καποιο εργο καποια εργασια,που ομως ? που ??
    δεν του εχουμε κανει την τιμη να τον εκλεξουμε γι αυτο ο ανθρωπος δεν εχει κατι μειον δεν εχει να φοβηθει κατι περα απο το οτι εμεις πλεον οι πολιτες δεν μασαμε δεν πεφτουμε στα ψευτοδιλημματα
    του καθε κομπλεξικου αποτυχημενου που προσπαθει ( χωρις να το λεει ευθεως) να κοιταξτε οι αλλοι ειναι αχρηστοι ενω εγω’ εγω ο γιαννης παπαδουλας ειμαι χρησιμος.
    χρησιμος που γιαννη ? δεν βρισκω που να σε τοποθετησω ειναι και αυτο βρε παιδι μου στο τελος της επιστολης σου τεως τεως.
    τελος παντων αν ποτε σε χρειαστουμε θα σε ενημερωσουμε

  25. Ο ανθρωπος εχει το ακαταλογιστο ποτε δεν ηξερε τι ελεγε και τι εκανε.το οτι καταφερε να τον διαβαζουν πολοι ειναι κατι.προβλημα εχουν αυτοι που τον πιστευαν τοσα χρονια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...