Ανακοίνωση του Λιμενικού ταμείου Ναυπάκτου για Ψάρεμα-κολύμπι και κινηση μοτοποδηλάτων

Ανακοίνωση εξέδωσε το δημοτικό λιμενικό ταμείο Ναυπάκτου,σχετικά με το ψάρεμα στη ζώνη ευθύνης του ταμείου,το μπάνιο εντός του λιμανιού και αγκυροβολίων της ζώνης ευθύνης του,καθώς επίσης και για την κίνηση μοτοποδηλάτων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Α) Βάσει της υπ ΄αριθμ. 04/2017 Απόφασης Λιμεναρχείου Μεσολογγίου απαγορεύεται η κυκλοφορία των ιδιωτικών χρήσης ή εκμισθωμένων μοτοποδηλάτων ανεξαρτήτως τύπου ή και ονομασίας Δυτικά από τις εκβολές του ποταμού «Βαρειά και ανατολικά έως τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ναυπάκτου» κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο έτους 2017 μεταξύ των ωρών 14:00 – 17:00.
Β) Βάσει της υπ΄ αρίθμ. 05/2017 Απόφασης Λιμεναρχείου Μεσολογγίου απαγορεύεται η Αλιεία με κάθε μέσο , σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αλιείς, στις περιοχές αρμοδιότητας Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου (παραλία Ψανής & παραλίας Γριμπόβου) & η αγκυροβολία/παραμονή μηχανοκίνητων θαλάσσιων μέσων αναψυχής και κάθε είδους σκάφους, καθώς επίσης και η εκκίνηση /επιστροφή τους σε περίπτωση που εκατέρωθεν του σημείου και σε απόσταση εκατό (100) μέτρων υφίστανται λουόμενοι σκαφών για το χρονικό διάστημα από 15-05-2017 έως και 10-09-2017 και για τις ώρες από 08:00 έως 21:00 κάθε ημέρας .
Γ) Βάσει της υπ΄ αρίθμ. 06/2017 Απόφασης Λιμεναρχείου Μεσολογγίου απαγορεύεται η λήψη θαλάσσιου λουτρού εντός των λιμένων και αλιευτικών καταφυγίων περιοχής αρμοδιότητας Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου .

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ
ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...