Ανακοίνωση των οργανωμένων φιλαθλων του Ναυπακτιακού

Προς το φίλαθλο κοινό του Ναυπακτιακού  Αστέρα

Αγαπητοί συμπολίτες μας έπειτα από 8 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας του CRAZY CLUB με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι ΄΄αναγκαζόμαστε΄΄ να ανασταλούμε κάποιους τομείς της δράσης μας. Αναγκαζόμαστε γιατί θεωρούμε πως δεν έμεινε άλλος τρόπος να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας σε μια σειρά από ζητήματα όπως από το Σάββατο 23/11/2013 έγινε ευρύτερα αντιληπτό ο πρώτος τομέας του όποιου η δραστηριότητα ανεστάλη είναι η οργανωμένη παρουσία μας στο γήπεδο. Είναι μια απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από τα μελή της θύρας 3 για να δοθεί μια έμφαση στους λόγους για τους οποίους είμαστε δυσαρεστημένοι.

Πολλά χρόνια τώρα είμαστε θεατές στο ίδιο έργο, ένα έργο που μπορεί να υπόσχεται πολλά και να έχει σασπένς αλλά το τέλος είναι πάντα ίδιο και η κατάσταση κάθε χρόνο και βαλτώνει περισσότερο. Έτσι όπως έχει στηθεί η ομάδα δεν έχει μέλλον καθώς αναγκάζεται να καταφεύγει σε λύσεις δαπανηρές ,φέροντας παίχτες επαγγελματίες μεν αλλά απόμαχους με μονοετή συμβόλαια κυνηγώντας έναν στόχο μεν το πρωτάθλημα αλλά δεν υπάρχει κάποιος αντικειμενικός σκοπός σε σημείο μάλιστα που να μας προκαλεί περιέργεια.. Χρόνια τώρα ο σύνδεσμος μας ζητά την δημιουργία ακαδημιών ένα θέμα που για τον Ναυπακτιακο Αστέρα έχει πάρει διαστάσεις γεφυριού της Άρτας και αναρωτιόμαστε το γιατί. Στις αρχές της περσινής σεζόν μάλιστα είχαμε φτάσει μια ανάσα πριν από την υλοποίηση τους καθώς είχε καταρτιστεί το πλάνο και όλα έδειχναν ότι το όνειρο θα έπαιρνε σάρκα και οστά. Το θέμα όμως έμεινε στάσιμο και άλλη μια προσπάθεια έπεσε στο κενό.

Εμείς έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι οι ακαδημίες θα έχουν ευεργετικά αποτελέσματα για τον σύλλογο μας καθώς όχι μονοετή η ομάδα θα βγάζει παίχτες πρώτης γραμμής αλλά και θα απλωθεί το όνομα της στην νεολαία και θα γίνει συνείδηση τους ο στόχος που έχουμε σαν οπαδοί ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ….περά από αυτό υπάρχει και κάτι ακόμα που ο Ναυπακτιακος Αστέρας οφείλει στον εαυτό του αλλά και χρεωστάει στην νεολαία της πόλης μας ο λόγος βεβαία γίνεται για την ιστορία του συλλόγου μας που είναι τεράστια και πρέπει να διδαχτεί στον κόσμο της Ναυπάκτου, η εικόνα που βγάζει η ομάδα προς τα έξω είναι ομάδα χωριού και όχι ομάδα με ένδοξη ιστορία. επικοινωνιακό τμήμα δεν υπάρχει αν και γνωρίζουμε πως ίσως να μην υπάρχουν τα άτομα να το στελεχώσουν.

Οι λίγοι εναπομείναντες φίλαθλοι βούλιαξαν στην παρακμή που αποπνέεται και πλέον η ομάδα μας παίζει σε ένα ‘κρύο’ γήπεδο αν κάνουμε μια σύγκριση με άλλες χρονιές θα καταλάβουμε πως ο κόσμος απέχει όχι επειδή η ομάδα δεν πάει καλά αλλά γιατί έχει κοπεί κάθε ψυχολογικός δεσμός του κόσμου με την ομάδα και αυτό είναι μια ιστορία που μέτραει πάνω από τρία χρόνια. Ένας από τους κυρίους λόγους είναι ότι οι εκάστοτε διοικήσεις δεν έκαναν άνοιγμα στον κόσμο της πόλης μας για δημιουργία λαϊκής βάσεις. Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε πως σωματεία πρόσφατα που δεν έχουν μια δεκαετία ζωής συντηρούν πολυάριθμα τμήματα άντρων γυναικών παίδων και έχουν συνεχεία το γήπεδο τους γεμάτο και μπορούν και συντηρούνται οικονομικά παρότι έχουν μικρότερη φήμη από την λαϊκής τους βάση… εμείς έχουμε απαιτήσει την ελεύθερη είσοδο σε μαθητές και σε φιλάθλους που διαθέτουν κάρτα ανεργίας δυστυχώς μονοί μας τα λέμε μονοί μας τα ακούμε.. κάτι τελευταίο που ίσως είναι απορία προηγούμενων είναι η κακή εικόνα της ομάδας μας .πιστεύουμε πως διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές με ταλέντο και ικανότητα παιδία της πόλης μας αλλά δυστυχώς λείπει αυτό το κάτι που θα τους εμφυσήσει την νοοτροπία της μεγάλης ομάδας και το κίνητρο της διάκρισης . αυτό πρέπει να αλλάξει ουσιαστικά με μια δημόσια διαβούλευση παρουσία φιλάθλων και παλαιμάχων. Για όλους τους παραπάνω λόγους το CRAZY CLUB NAFPAKTIAKOS αναστέλλει την οργανωμένη παρουσία του στην κερκίδα έως ότου πιστούμε πως τα πράγματα προχωράνε προς την σωστή κατεύθυνση….

Υ.Γ.1: Προς τα σαιτ της Ναυπακτίας. Δεν υπάρχει el classico μεταξύ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ και Ατρόμητου ε μην τρελαθούμε κιόλας

Υ.Γ.2: Το CRAZY CLUB δεν είναι κλειστό κλαμπ ανθρώπων αλλά θέλουμε να είναι το κεντρικό κλαμπ των φιλάθλων του NΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ . οτιδήποτε θέμα υπάρχει θα συζητείτε ελεύθερα και δημόσια στην κερκίδα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ 2-2 ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΣΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ. ΕΔΩ ΧΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΓΑΒΑΛΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΤΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ Β ΤΟΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΑΣ

  2. Σας έχουμε πελάτες μας εφυγαν παίκτες και παλι ομαδάρρα εχουμε γιατι έχουμε τον Πέρι που ξερει πως να σας νικαει

  3. Ρε αντιρριωτες ,δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο ομαδων ,το μονο που εχετε να εμφανισετε ειναι 2-3 εμφανισεις στη δ εθνικη …..Για εμας στον αστερα το μονο αντιπαλο μεγεθος στο νομο ειναι ο παναιτωλικος ..μη ξεγελιεστε που λογω οικονμικων καταστασεων παιζουμε ιδια κατηγορια , σα βαρος φανελας δεν υπαρχει συγκριση ,κ αυτη βασικα ειναι η καταντια του αστερα σημερα να αντιπαρατιθεται με το αντιρριο ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...