ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη συμμετοχή στις Εορτές Εξόδου 2019

Το Δ.Σ. του Μορφωτικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ» ενημερώνει ότι προτίθεται να λάβει μέρος στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της Εξόδου της ηρωικής Φρουράς του Μεσολογγίου και τη φετινή χρονιά.

Όσα Μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Πομπή του Σαββάτου του Λαζάρου 20 Απριλίου και της Κυριακής των Βαΐων 21 Απριλίου 2019, καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής απευθυνόμενοι στον υπεύθυνο που αναφέρεται παρακάτω.

Υπενθυμίζουμε ότι:

  • Δεκτά γίνονται τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου άνω των 18 ετών.
  • Δεν επιτρέπεται: το μακιγιάζ, τα άσχετα με την ενδυμασία κοσμήματα, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, οι μπότες, τα αθλητικά παπούτσια και γενικότερα οτιδήποτε δεν συνάδει με την ενδυμασία, το χώρο και το χρόνο. Ας μην ξεχνάμε ότι καλούμαστε να πάρουμε μέρος σε ένα μνημόσυνο, επομένως ο σεβασμός και η σεμνότητα, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη συμπεριφορά είναι αυτονόητα.
  • Για τις ενδυμασίες που ανήκουν στο Σύλλογο (Λόρδος Βύρωνας, Ρήγας Φεραίος, Ξάνθος, Σκουφάς, Τσακάλωφ, Κοραής, Άστιγξ, Κοκκίνης, Μιαούλης, Παπαδιαμαντόπουλος, Μάγερ, Αλτάνη Μάγερ, Ραζηκότζικας και τις Αμαλίες) θα προτιμηθούν μέλη με φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά πλησιέστερα στους ήρωες που επιθυμούν να ενσαρκώσουν. Σημειώνεται ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε μεταποίηση ενδυμασίας. Οι ενδυμασίες του Συλλόγου παραδίδονται στα μέλη μετά από καθαρισμό και τα μέλη υποχρεούνται να τις παραδώσουν στην κατάσταση που τις παρέλαβαν.
  • Αναφορικά με τα μέλη που θα φορέσουν άλλες στολές (εκτός, δηλαδή, αυτών του συλλόγου), θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμού του αριθμού των συμμετεχόντων που υπάρχει. Επίσης, καλό είναι να υπάρχει επικοινωνία με τον υπεύθυνο για το είδος της στολής που θα πρέπει να προτιμηθεί, καθώς το σύνολο πρέπει να έχει ενιαία μορφή και δεν θα γίνουν δεκτές συμμετοχές άσχετες με την γενική εικόνα του συλλόγου.

Κλείνοντας, να σημειωθεί ότι όπως κάθε χρόνο θα γίνουν πρόβες για την καλύτερη συγκρότηση και εμφάνιση του τμήματος. Σημειώνεται για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ότι τα μέλη της Πομπής θα πρέπει απαραιτήτως να παραβρεθούν σε αυτές αφού αποχή σημαίνει αυτόματα και μη συμμετοχή. Οι στολές που ανήκουν στο Σύλλογο, θα δοθούν σε όσους επιλεγούν αμέσως μετά το πέρας των προβών.

Για περισσότερες πληροφορίες, το Δ.Σ. έχει ορίσει υπεύθυνο τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Νίκο Κιρκινέζο (τηλ.: 6936 177 855) αλλά μπορείτε να απευθύνεστε και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου ([email protected]).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...