Ανακοινώθηκε επίσημα το Galaxy S4 Active

Ανακοινώθηκε επίσημα το Galaxy S4 Active
Η επίσημη επιβεβαίωση της Samsung για την κυκλοφορία του Galaxy S4 Active ήρθε σήμερα.

Το S4 Active διαθέτει πιστοποίηση IP67, δηλαδή παραμένει αλώβητο αν το ρίξετε σε νερό βάθους ενός μέτρου για 30 ολόκληρα λεπτά. Επίσης, αντιστέκεται στη σκόνη. Ό,τι δηλαδή κάνει και το Xperia Z της Sony.

H κάμερά του έχει υποβιβαστεί στα 8MP σε σχέση με το «κανονικό» S4, αλλά διαθέτει Aqua Mode για να τραβάτε υποβρύχιες φωτογραφίες! Επίσης, διαθέτει Full HD οθόνη 5 ιντσών, μόνο που είναι τεχνολογίας LCD και όχι Super AMOLED.

Πέρα από αυτές τις διαφορές, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι λίγο-πολύ ίδια: Τετραπύρηνος επεξεργαστής στα 1,9 GHz, 2GB RAM και επεκτάσιμη χωρητικότητα στα 16GB. To S4 Active αντλεί αυτονομία από μια μπαταρία 2.600 mAh. Διαθέτει και τις περισσότερες software πρωτοπορίες της εταιρείας, όπως Air View, Air Gestures, S Health κ.λπ.

Οι διαστάσεις του είναι ελαφρώς μεγαλύτερες: 139,7 x 71,3 x 9,1mm σε σχέση με τα 136,6 x 69,8 x 7,9mm του S4 που ήδη κυκλοφορεί. Επίσης είναι και κατά 21 γραμμάρια βαρύτερο.

Περισσότερα για την τιμή και τη διαθεσιμότητα του Galaxy S4 Active θα γνωρίζουμε μετά τις 20 Ιουνίου και τη διεξαγωγή του μεγάλου ευρωπαϊκού event της Samsung στο Λονδίνο.

Πάντως είναι γνωστό ότι το Active θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι στις χρωματικές εκδόσεις Urban Grey, Dive Blue και Orange Flare σε δύο αγορές: την αμερικανική και τη σουηδική!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...