Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε μια πρωτοφανή καταγγελία από τον τέως Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Ανδρέα Κοτσανά.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε πως, παραμονές Δημοτικών εκλογών,  ο διάδοχός του κ. Θωμάς Κοτρωνιάς τον είχε «επιπλήξει» γιατί δεν αξιοποίησε την αιρετή του θέση για να πλουτίσει.

Ο κ. Κοτσανάς δημόσια και σε επίσημη συνεδρίαση Οργάνου, ανέφερε πως ο κ. Κοτρωνιάς του είπε επί λέξει «στη θέση σου εγώ θα είχα βγάλει 200.000 ευρώ». Επικαλέστηκε μάλιστα επώνυμα δύο συγκεκριμένους συμπολίτες μας ως μάρτυρες.

Δεν μπορούμε εμείς να γνωρίζουμε αν ευσταθούν τα συγκεκριμένα ή όχι. Ωστόσο μας εκπλήσσει η αντίδραση του Δημάρχου, του Προέδρου, του ιδίου του κ. Κοτρωνιά αλλά και των λοιπών στελεχών της πλειοψηφίας. Πως αντέδρασαν; Μην κάνοντας τίποτα!

Και σε αυτή την καταγγελία ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του δεν έχουν παρά να επιδείξουν σιωπή.

Μια συνήθης σιωπή επί ηθικών και υλικών ζητημάτων. Στο συμβούλιο της Δευτέρας επαναλήφθηκε το ίδιο μοτίβο:

  • Στη συζήτηση για την τιμή των «χρυσών» καρδιών που κράτησε μια ώρα, ο Δήμαρχος κ. Γκίζας και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος δεν ψέλλισαν λέξη.
  • Ο κ. Μπουλές ευθέως κατείγγειλε πως παραπλανήθηκε από τους κ. Γκίζα και Τσουκαλά για το θέμα των tablet. Σιωπηρός ξανά ο κ. Γκίζας.

Η Αρχή Γκίζα χαρακτηρίζεται από κουκούλωμα και αδιαφάνεια, για να μην χαλάσουν οι ισορροπίες μεταξύ των συνεργαζόμενων. Μια διαρκής ανταλλαγή στήριξης: «σε στηρίζω στα δικά σου και με στηρίζεις στα δικά μου». Ζημιωμένος ο Δημότης και ο Δήμος.

Ανανέωση και Δημιουργία



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...