Αναστέλλεται επ’ αόριστον η Premier League!

Αναστέλλεται επ’ αόριστον η Premier League!
Αναστέλλεται επ’ αόριστον η Premier League!


03/04/2020 – 18:38

142 Αναστέλλεται επ’ αόριστον η Premier League! 03/04/2020 Ούτε τον Μάιο δεν πρόκειται να κυλήσει μπάλα στα γήπεδα της Premier League, αφού μετά από τηλεδιάσκεψη των μεγαλομετόχων των ομάδων αποφασίστηκε η επ’ αόριστον αναστολή του πρωταθλήματος! Σε ανακοίνωσή της, η λίγκα ενημερώνει ότι:

«Καθίσται γνωστό ότι η Premier League δεν θα αρχίσει ξανά στις αρχές Μαΐου και η σεζόν 2019-20 θα επιστρέψει μόνο όταν είναι ασφαλές και επιτρεπτό να γίνει αυτό. Η ημερομηνία επανέναρξης βρίσκεται υπό συνεχή επανεξέταση με όλους τους μεγαλομετόχους, αφού η επίδραση της πανδημίας του Covid-19 εξαπλώνεται, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να εργαστούμε από κοινού σε αυτή την απαιτητική πρόκληση.

Η Premier League εργάζεται πολύ στενά με όλο τον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην χώρα, όπως και με την κυβέρνηση, τις κρατικής υπηρεσίας και άλλους φορείς για να διαβεβαιώσει ότι θα βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση για το άθλημα. Ο κοινός μας στόχος είναι να παιχθούν κανονικά όλες οι αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και το κύπελλο που θα μας επιτρέψουν να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα κάθε διοργάνωσης.

Ωστόσο, η επιστροφή θα γίνει μόνο με την απόλυτη στήριξη της κυβέρνησης και μόνο όταν δοθούν οι απαραίτητες ιατρικές διαβεβαιώσεις». Συν τοις άλλοις, η λίγκα ενημέρωσε ότι για να προστατευτούν οι θέσεις εργασίας στο ποδόσφαιρο της χώρας πήρε την έγκριση όλων των κλαμπ, ώστε να χαραχθεί μία κοινή στρατηγική που θα οδηγήσει σε συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές για μειώσεις μισθών και περικοπές που θα φτάνουν μέχρι το 30% των ετήσιων απολαβών τους, ενώ αποφασίστηκε να γίνει δωρεά 20 εκατ. λιρών για να στηριχθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και για να ανακουφιστούν οικογένειες, κοινότητες και ευπαθείς ομάδες που πλήττονται από την πανδημία του Covid-19.

Τέλος, η αγγλική λίγκα ψήφισε θετικά στην εκταμίευση κονδυλίου ύψους 125 εκατομμυρίων ευρώ που θα πάει στους συλλόγους της EFL και της National League, οι οποίοι δοκιμάζονται από την κρίση, ώστε να σταθούν όρθιοι στα πόδια τους και να αντέξουν από τις οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού.

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...