Αναστολή πληρωμών

Αναστολή πληρωμών
Αναστολή πληρωμών


03/04/2020 – 22:30

Δύο σοβαρά θέματα, που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών, πέρα από την υγειονομική κρίση, έθεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

 Το ένα είναι η αναστολή πληρωμών στους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, εν προκειμένω στη ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ. Αγγίζει πραγματικά τα όρια του παραλόγου, όταν τη στιγμή που η οικονομία έχει μπει και αυτή σε «καραντίνα», οι εν λόγω δημόσιοι  οργανισμοί, να στέλνουν κανονικά «εκκαθαριστικά» λογαριασμών, με λήξη πληρωμής, πριν το Πάσχα. Στην περίπτωση μάλιστα της ΔΕΗ, ο εποπτεύων υπουργός, σα να μη βρίσκεται στη χώρα, αρνείται καν να δεσμευτεί ότι δε θα υπάρξει διακοπή ρεύματος, για να μη ζημιωθεί η λογιστική θέση της εταιρίας. Ελεος. Ας υιοθετηθεί, έστω, η πρόταση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, για δέσμευση ότι η ημερομηνία λήξης θα είναι ενδεικτική και όχι αποκλειστική.

 Όπως επίσης είναι αδιανόητο, όπως το έθεσε και η κα. Γεννηματά, αλλά και κυβερνητικοί βουλευτές, να συνεχίζονται, σα να μην τρέχει τίποτα, οι χρεώσεις των τραπεζών, σε ηλεκτρονικές συναλλαγές. Για να μειωθούν σε τελευταία ανάλυση και οι ουρές, που τόσο ενοχλούν….

 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...