Ανατροπή και ενδιάμεση φάση για την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου

Η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου κέρδισε με 3 – 2 τον Παναμβρακικό Μπούκας και πήρε την πρόκριση για τη 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ.

Η ομάδα του Θόδωρου Μουχάνη παρότι έμεινε πίσω στο σκορ με 0 – 2, γύρισε το παιχνίδι και θα αντιμετωπίσει στην ενδιάμεση φάση τον Αστέρα Καμαρούλας. Από αυτό το ζευγάρι θα βγει η ομάδα που θα συμπληρώσει τις 16 της 3ης φάσης του Κυπέλλου της Ένωσής μας.
Το ξεκίνημα ήταν πολύ καλό για τον Παναμβρακικό που προηγήθηκε στο 18ο λεπτό με τον πολύ δραστήριο Διονύση Φίλο. Στο 34΄ ο Σπύρος Μπεκατώρος με ωραία ενέργεια και ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Μπούκας. Όμως μέσα σε τέσσερα λεπτά η Ένωση κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 35΄ ο Κατσαβοχρήστος μείωσε και στο 37΄ ο Χρήστος Κυτούγιας κέρδισε πέναλτι και στην εκτέλεση ο Πάνος Μουχάνης σκόραρε κάνοντας το 2 – 2.


Στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές με σημαντικότερη το κοντινό πλασέ του Φίλου στο 64΄, όπου η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 68΄ ο Κωστακιώτης έκανε ωραία προσπάθεια από δεξιά και γύρισε τη μπάλα στον Αριστόπουλο που από κοντά σκόραρε για το 3 – 2. Οι φιλοξενούμενοι στο 76΄ έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Καρδούτσος τραυματίστηκε και είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές και έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία με το Φίλο στο 79΄ για να ισοφαρίσουν. Το 3 – 2 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Ένωση πήρε την πρόκριση.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Καζανά και των βοηθών Λύσσαρη και Δημονίτσα.

Το φιλμ του αγώνα.

15΄ Σέντρα σουτ του Φίλου από αριστερά ο Ζώης αιφνιδιάστηκε, αλλά έδιωξε τη μπάλα.
17΄ Σουτ του Κωστακιώτη απέκρουσε ο Διγώνης.
18΄ Γκολ. Ο Φίλος έκλεψε τη μπάλα από το Μπάνη, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ σκόραρε κάνοντας το 0 – 1.
22΄ Ο Χρήστος Κυτούγιας από καλή θέση δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.
26΄ Ατομική ενέργεια του Φίλου από αριστερά και στο γύρισμα που επιχείρησε ο Ζώης τον έκλεισε και απομάκρυνε τη μπάλα.
34΄ Γκολ. Σέντρα του Καρδούτσου από δεξιά ο Μπεκατώρας έκανε το κοντρόλ, “άδειασε” δύο αντιπάλους και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 2.
35΄ Γκολ. Γύρισμα του Χρήστου Κυτούγια από δεξιά ο Κατσαβοχρήστος προσποιείται και με πλασέ στέλνει τη μπάλα στην κενή εστία μειώνοντας σε 1 – 2.
36΄ Σουτ του Πάνου Μουχάνη έδιωξε ο Διγώνης.
37΄ Ο Χρήστος Κυτούγιας ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και ο Καζανάς υποδεικνύει το πέναλτι.
38΄ Γκολ. Ο Πάνος Μουχάνης σκοράρει στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 2 – 2.
40΄ Γέμισμα του Μπαμπάτσικου στο Χρήστο Κυτούγια που κάνει την κεφαλιά και αποκρούει ο Διγώνης.
58΄ Πλασέ του Κωστακιώτη απέκρουσε ο Διγώνης.
62΄ Σουτ του Πάνου Μουχάνη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
64΄ Σέντρα του Μηλιά από αριστερά ο Φίλος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ.
68΄ Γκολ. Γύρισμα του Κωστακιώτη από δεξιά ο Αριστόπουλος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3 – 2.
73΄ Μακρινό σουτ του Φίλου απέκρουσε ο Ζώης.
76΄ Ο Καρδούτσος νιώθει ενοχλήσεις και δε συνεχίζει και ο Παναμβρακικός μένει με 10 παίκτες, καθώς έχει ολοκληρώσει τις αλλαγές.
79΄ Σουτ του Μηλιά κόντραρε και η μπάλα έφτασε στο Φίλο που με σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε πάνω από το δοκάρι.

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Θόδωρος Μουχάνης): Ζώης, Μπάνης (46΄ Σκέβας), Μπαμπάτσικος, Κυτούγιας Δ., Καλοκαίρης, Μπουλιέρης, Μουχάνης Π., Μουχάνης Ε. (61΄ Αριστόπουλος (93΄ λ.τ. Μπόλης)), Κατσαβοχρήστος (80΄ Μπαλωμένος Σ.), Κυτούγιας Χ., Κωστακιώτης.

ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ (Σπύρος Μπεκατώρος): Διγώνης, Κουτσομύτης (62΄ λ.τ. Αργύρης Α.), Διαμαντής (53΄ λ.τ. Μηλιάς), Σιαφάκας (46΄ Δήμος), Αργύρης Σ., Αργύρης Χ., Μπεκατώρος, Κυρώσης, Καρδούτσος, Φίλος, Στασινός (69΄ Σαφάκας).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...