Ανατροπή με παίκτη λιγότερο το Τρίκορφο…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΟΥΣΟΥ 1

ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ 2

Μεγάλο διπλό για την Α.Ε. Τρικόρφου που κατάφερε να αποδράσει με του τρείς βαθμούς στις αποσκευές της από μια δυνατή έδρα σπάζοντας συγχρόνως το αήττητο του Αστέρα  Κεφαλοβρύσου. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις παρά μόνο δυνατές μονομαχίες. Την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 30’ όταν ο Παπακωστόπουλος με ωραία ενέργεια μπήκε από δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα πάσαρε στον Γιαβρούτα που από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να σκοράρει στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 48’ οι γηπεδούχοι δεν θα πάρουν το προβάδισμα με τον Καβαλιέρη που εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας  και  κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι παίκτες του Γιώργου Πελέκη δεν το έβαλαν κάτω μετά το γκόλ που δέχτηκαν πιέζοντας συνεχώς τους αντιπάλους τους και στο 59’ έχασαν ακόμη μια ευκαιρία να πετύχουν γκολ  αλλά ο Δεδότσης από θέση τετ α τετ  θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα του Αστέρα  που απέκρουσε ενστικτωδώς και δεν θα καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 66’  όμως ο ίδιος παίκτης δεν θα αστοχήσει με σούτ μέσα στη μεγάλη περιοχή  θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα και θα ισοφαρίσει το παιχνίδι. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι  πίεσαν ακόμη πιο πολύ έχοντας με το μέρος τους την καλή ψυχολογία  κατάφεραν να πάρουν  την νίκη παρότι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Κωτσόπουλου με κόκκινη κάρτα στο 80’. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Παπακωστόπουλος σε μια φάση που ξεκίνησε από κλέψιμο του Αναστασόπουλου που τροφοδότησε τον Πετσίνη και αυτός με την σειρά του τον Παπακωστόπουλο που μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα και κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

 Α.Ε. Τρικόρφου : Κανέλλος , Κυρίτσης Γ., Μυτιλήνης, Μυλωνάς(57’ Κυρίτσης Γρ.), Παπαδόπουλος Ευμ., Παπακωστόπουλος, Γιαβρούτας, Βλαχογιάννης, Δεδότσης(82’ Αναστασόπουλος), Κωτσόπουλος, Πετσίνης.

Ανακοίνωση της Α.Ε. Τρικόρφου

Η διοίκηση της Α.Ε. Τρικόρφου  ευχαριστεί την ομάδα του Αστέρα Κεφαλοβρύσου για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας και ειδικότερα τον πρόεδρο του Αστέρα. Σας Ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να την ανταποδώσουμε.

 

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...