Κινητοποιούνται συγγενείς θανόντων στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Αγρινίου, μετά και τον σάλο που έχει προκληθεί από την περασμένη Τρίτη, σχετικά με την απόλυτη θνητότητα στη Μονάδα.

Το θέμα προκάλεσε την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου, πολιτικές αντιπαραθέσεις, καταγγελίες και ανακοινώσεις και ανέδειξε γενικότερα δομικά και χρόνια προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σήμερα Δευτέρα πρωί, έγινε γνωστό ότι δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία Εφετών του Αγρινίου για διενέργεια εισαγγελικής έρευνας, ενώ όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το agriniopress, στις δικές τους ενέργειες προχωρούν και συγγενείς θανόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νομικός τους εκπρόσωπος, ο δικηγόρος Πατρών Αθανάσιος Διαμαντόπουλος κατέθεσε το πρωί αίτηση αναφοράς στην Εισαγγελία Αγρινίου, ώστε η σχετική έρευνα να προχωρήσει και να επικεντρώσει στους εντολείς του. Αυτό, γιατί πρόκειται για οικογένειες που εξαρχής είχαν πολλά ερωτηματικά για τις συνθήκες θανάτου των οικείων τους προσώπων. Ανάμεσά τους, είναι και η σύζυγος του 58χρονου από χωριό του Αγρινίου, που μίλησε στο Mega την περασμένη Παρασκευή.

agriniopress



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...