Ανδρας κοιμόταν για έξι μέρες με το σώμα της νεκρής γυναίκας του

Συγκλονίζει η ομολογία ενός άνδρα που αποκάλυψε πως κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με το σώμα της νεκρής γυναίκας του για έξι ημέρες.

Συγκεκριμένα, η 50χρονη Γουέντι Ντέιβισον πέθανε στο σπίτι της στο Ντέρμπι της Αγγλίας τον περασμένο μήνα μετά από 10χρονη μάχη με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Ο άνδρας της, Ράσελ Ντέιβισον, δήλωσε ότι δεν ήθελε το σώμα της να καταλήξει σε νεκροτομείο και αποφάσισε να την κρατήσει στο σπίτι.

Ο Ράσελ Ντέιβισον δήλωσε χαρσκτηριστικά: «Ο θάνατος φαίνεται να είναι ένα θέμα ταμπού στην κοινωνία μας, κανείς δεν θέλει να μιλήσει γι ‘αυτόν. Δεν ήθελα να πάω τη γυναίκα μου στο νεκροτομείο ή να την παραδώσω σε κάποιο γραφείο τελετών, ήθελα να την φροντίσει όλη η οικογένεια, να την έχουμε στην κρεβατοκάμαρά μας, ώστε να μπορώ να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο».

Όταν η Γουέντι διαγνώστηκε με καρκίνο λίγο μετά την επέτειο 40 χρόνων γάμου του ζευγαριού το 2006, το ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει μια «φυσική» προσέγγιση στη θεραπεία, αρνούμενοι τη χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/283053-Andras-koimotan-gia-exi-meres-me-to-soma-tes-nekres-gynaikas-toy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...