Θετικός με την τοποθέτηση του μεγάλου κεντρικού αγωγού των ομβρίων στο υπό κατασκευή έργο των πεζοδρομίων ανατολικά ήταν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘Άλλάζουμε πλεύση” και υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Ανδρέας Κωνσταντόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος σημείωσε,ότι τα έργα οφείλουν να έχουν Ευρωπαικό προσανατολισμό και στην περίπτωση της κατασκευής του έργου των πεζοδρομίων στα ανατολικά,σημείωσε ότι αυτά δεν θα πρέπει να γίνονται σε βάρος του οδοστρώματος,αλλά με την εκμετάλλευση των απαλλοτριωμένων ζωνών που διέρχονται από τις περιουσίες.Ο κ.Κωνσταντόπουλος στάθηκε σε περιστατικό ιδιοκτήτη της περιοχής που κατασκεύσε τον μανδρότοιχο της κατοικίας του στο όριο της απαλλοτρίωσης με αποτέλεσμα,η κατασκευή του πεζοδρομία μελλοντικά να γίνει εις βάρος του οδοστρώματος και όχι κάνοντας χρήση της απαλλοτριωμένης ζώνης.Το ζήτημα δεν είναι να κατασκευαστεί ένα έργο πρόχειρα και λανθασμένα,αλλά σωστά.

Συμφωνούμε με την τοποθέτηση μεγάλου αγωγού ομβρίων,ωστόσο δεν μπορούμε να κατασκευάζουμε πεζοδρόμια μέσα στο οδόστρωμα.Θέλουμε έργα συγκροτημένα και οργανωμένα με σύγχρονες Ευρωπαικές προδιαγραφές τόνισε ο κ.Κωνσταντόπουλος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...