Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κοτσανάς επιτίθεται αλλά και στιλιτεύει για μια ακόμη φορά τη δημοτική αρχή για τον τρόπο που εκτελείται το πέργο της ανάπλασης.

Αναφέρεται παράλληλα και στην ανυπαρξία του εργολάβου από το σημείο των εργασιών στο λιμάνι αναφέροντας ότι μετά τον Δεκαπενταύγουστο,δεν εργάζεται κανείς στο σημείο με διάχυτη την αγωνία στους πολίτες και τον εμπορικό κόσμο για την εξέλιξη και ολοκλήρωση των εργασιών

Συγκεκριμένα αναφέρει

Άφαντοι Δημοτική αρχή και εργολάβος ….τόσο από την πόλη όσο και από τον χώρο της Ανάπλασης του λιμανιού.

Συμπληρώθηκαν 6 μήνες από την έναρξη των εργασιών στο χώρο της ανάπλασης του λιμανιού καθώς και το κλείσιμο της οδού Νότη Μπότσαρη και κανείς μέχρι σήμερα δεν είναι σε θέση να προβλέψει πότε θα παραδοθεί το έργο.
Στα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στο χώρο της ανάπλασης έρχεται να προστεθεί και το γεγονός ότι μετά τις 15 Αυγούστου δεν εργάζεται κανείς πλέον για την ολοκλήρωση του έργου παρά την πίεση και την αγωνία που υπάρχει από τον εμπορικό κόσμο της πόλης.
Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι μαζί με τον εργολάβο έχει “εξαφανιστεί” και η Δημοτική Αρχή η οποία δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ενημέρωση για το τι μέλλει γεννέσθαι σχετικά με την πορεία του έργου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...