Συνεχίζει τις συναντήσεις του με φορείς και συλλόγους ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος.Αν μέσα σ’αυτές προσθέσετε και τις διαδοχικές κοπές Βασιλόπιτας που ομολογουμένως μας έλειψαν τα τελευταία 3 χρόνια λόγω της πανδημίας,τότε πολύ εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι πρόκειται για ένα πολύ βεβαρυμένο καθημερινό πρόγραμμα.

Χωρίς κάποια ιδιότητα για την ώρα,πλην της πρόθεσης που δεν έχει αρνηθεί για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου,πληροφορίες μας λένε,ότι δεν απέχουμε πολύ από τη στιγμή που θα ανακοινώσει και επισήμως την πρόθεσή σου να διεκδικήσει την καρέκλα κτήριο της οδού Κοζώνη.

Φυσικά αυτό θα διευκόλυνε και εμάς που θα έχουμε έναν επιπλέον να τον αναφέρουμε με κάποια ιδιότητα στις ειδήσεις μας,κυρίως όμως την τοπική κοινωνία η οποία θα έχει μία ακόμα επιλογή στην ψήφο της στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η μέρα πάντως που ο κ.Κωνσταντόπουλος θα επιλέξει για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του καθόλου τυχαία δεν θα είναι,καθώς θα εκπέμπει συμβολισμό,ακόμη και σε θρησκευτικό επίπεδο….έτσι μάθαμε,έτσι σας λέμε

Οψόμεθα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...