Μεγάλος και ανείπωτος θρήνος στην κηδεία της 14χρονης κοπέλας από την Επανομή Θεσσαλονίκης, που πέθανε μετά από χειρουργική επέμβαση…
Μάλιστα, ο ιερέας πατέρας της ανήλικης κοπέλας δεν άντεξε στο θέαμα του παιδιού του στο φέρετρο και σπάραξε για τον χαμό της κόρης του…

Υπενθυμίζεται, πως η 14χρονη είχε υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου επειδή ήταν παχύσαρκη, αλλά μετά το χειρουργείο εκδηλώθηκαν επιπλοκές που της στοίχισαν τη ζωή.


Ο πατέρας της καταγγέλλει ιατρικό λάθος και ήδη υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ιδιώτη γιατρού που τη χειρούργησε σε ιδιωτική κλινική.
«Ο γιατρός μάς διαβεβαίωσε πως μπορεί να γίνει το χειρουργείο χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν μας ενημέρωσε ποτέ ότι μπορεί να υπάρξει τέτοια επιπλοκή, δηλαδή πως ο δακτύλιος μπορεί να κάνει διάτρηση στομάχου. Μάλιστα, μας τόνιζε πως σε 12-15 ημέρες μπορεί να ξεκινήσει κανονικά τη γυμναστική. Μας συμβούλεψε, μία εβδομάδα να πίνει μόνο υγρά, και τις πρώτες ημέρες που θα πονάει να της δίνουμε μόνο παυσίπονα», ανέφερε ο ιερέας πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας.
Το τραγικό επίσης της υπόθεσης είναι πως, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιερέας, η νεαρή μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει διότι δεχόταν μπούλινγκ στο σχολικό της περιβάλλον για τα κιλά της.
«Η Γωγούλα μου ανυπομονούσε να κάνει το χειρουργείο ώστε να αδυνατίσει, και να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, να σταματήσει η καθημερινότητα του bullying», είχε πει ο ιερέας πατέρας της 14χρονης .

emaistros.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...