Εμφανώς βελτιωμένος ο Ναυπακτιακός Αστέρας στο δεύτερο φετινό του φιλικό με αντίπαλο την Παναχαϊκή που πιθανόν θα βρει στο δρόμο του με την έναρξη της νέα αγωνιστικής περιόδου καθώς η ιστορική ομάδα από την Αχαΐα φέτος θα αγωνίζεται στην Γ’Εθνική. Στο χθεσινό παιχνίδι οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα αλλά κια τους ποδοσφαιριστές τους. Η ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα δημιούργησε φάσεις , πίεσε ψηλά έδειξε να ανεβαίνει αγωνιστικά χωρίς ακόμη να έχουν μπει στο παιχνίδι και τα νέα ποδοσφαιρικά αποκτήματα της ομάδας κάτι που δείχνει ότι η ομάδα της Ναυπάκτου στο προσεχές διάστημα θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Λίγη ώρα μετά την φιλική αναμέτρηση η διοίκηση της Παναχαϊκής εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την φιλοξενία του Ναυπακτιακού και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα

Δείτε αναλυτικά

Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας στο μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι το Σάββατο (4/9) στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο. Ευχόμαστε στην ομάδα του Αστέρα καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...