Ανεστάλη η απεργία της ΠΝΟ (Βίντεο)

δεμένα τα πλοία

ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σήμερα το πρωί η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε προκειμένου να εξεταστεί το μέλλον των απεργιακών κινητοποιήσεων των ναυτεργατών, όπου και αποφασίστηκε η αναστολή της απεργίας.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΝΟ στον ΣΚΑΙ, αποφασίστηκε η αναστολή της απεργίας, αλλά τα προβλήματα δεν λύθηκαν.

Την Παρασκευή, υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας των απεργών με τον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεσή του να «ανοίξει» διάλογο για όλα τα εκκρεμή ζητήματα.

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, από την πλευρά του, επανέλαβε ότι η φορολόγηση των ναυτικών δεν θα εξομοιωθεί με την αντίστοιχη των μισθωτών. 

Ύστερα από την αναστολή της απεργιακής κινητοποίησης που αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής της επιτροπής, τα πλοία αναχωρούν στις 11 το πρωί από και προς την Κρήτη, από τα λιμάνια, Πειραιά, Ηρακλείου και Χανίων.

Η απόφαση της ΠΝΟ ελήφθη έπειτα από απόλυτη πλειοψηφία, ενώ ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό, δήλωσε: «Πρυτάνευσε η λογική», όπως αναφέρει το zarpanews.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...