Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των εμπρηστών αυτοκινήτων και δικύκλων

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των εμπρηστών αυτοκινήτων και δικύκλων

Έρευνες πραγματοποιούν κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που βάζουν φωτιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και δίκυκλα. Ήδη, μέχρι τώρα, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον οκτώ περιπτώσεις.
 
Οι εμπρησμοί των αυτοκινήτων και των δικύκλων ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής από την ευρύτερη περιοχή των Υψηλών Αλωνίων, ενώ έχουν καταγραφεί περιστατικά και σε συνοικίες της Πάτρας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της Πυροσβεστικής έχουν συλλέξει, με τη βοήθεια αστυνομικών, στοιχεία από τα σημεία των εμπρησμών, ώστε να μπορέσουν να φθάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.
 
Πάντως, οι εμπρησμοί των αυτοκινήτων και δικύκλων έχουν προκαλέσει ανησυχία διότι, όπως έχει καταγραφεί μέχρι τώρα, ο δράστης ή οι δράστες δεν διστάζουν να βάζουν φωτιά σε οχήματα που είναι σταθμευμένα σε πυλωτές πολυκατοικιών ή σε γκαράζ μονοκατοικιών, αδιαφορώντας για τις συνέπειες σε περίπτωση επέκτασης.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/296267-Anthropokynegeto-gia-te-syllepse-ton-empreston-aytokineton-kai-dikyklon ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...