Ανοιχτή επιστολή Γ. Κοτρώνη

Ζούμε σε μια από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου. Έχουμε «με τη σέσουλα» όσα άλλοι λαοί έχουν «με το σταγονόμετρο». Περάσαμε από τραγωδίες και καταστροφές και τα καταφέραμε. Θα τα καταφέρουμε ξανά, με την Ελλάδα στην Ευρώπη, με νόμισμα το κοινό ευρωπαϊκό μας νόμισμα, με θεσμούς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, που η Ελλάδα πρώτη εμπνεύστηκε και δίδαξε στον κόσμο.

 Όμως, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: η χώρα χρειάζεται ριζικές και ευρύτατες αλλαγές – στο κράτος, στην οικονομία, στην κοινωνία. Ποιος θα τις σχεδιάσει; Ποιος θα τις εφαρμόσει; Όχι βέβαια το παράλυτο και διεφθαρμένο ως το κόκαλο σημερινό πολιτικό σύστημα. Οι μόνοι που μπορούν να αλλάξουν την Ελλάδα είναι όσοι πιστεύουν στη μεταρρύθμιση κι έχουν πάρει απόφαση να εξοντώσουν τη Λερναία Ύδρα της κομματοκρατίας.

 Κανένα κόμμα του παλιού πολιτικού συστήματος δεν πρόκειται, με δική του θέληση, να στραφεί κατά του σκληρού πελατειακού του πυρήνα, που τόσα χρόνια αντιδρούσε σε οποιαδήποτε αλλαγή. Ο μόνος τρόπος είναι να υποχρεωθεί να το κάνει. Η «Δημιουργία, ξανά!» στην επόμενη Βουλή θα είναι ο μοχλός πίεσης για να απελευθερωθεί η δημιουργικότητα του Έλληνα από τις αλυσίδες του κρατισμού. Έχουμε αποφασίσει να συγκρουσθούμε με το «τρίγωνο της αμαρτίας»: το βαθύ πελατειακό κράτος, τους παρασιτικούς συνδικαλιστές του Δημοσίου και τους διαπλεκόμενους «επιχειρηματίες» του ιδιωτικού τομέα.

 Είμαστε άνθρωποι από όλο το φάσμα της παραγωγικής οικονομίας. Η «Δημιουργία, ξανά!» δεν είναι κόμμα επιχειρηματιών, είναι κόμμα εργαζομένων. Ανάμεσά μας και πολλοί άξιοι δημόσιοι υπάλληλοι που θέλουν να ζήσουν και να εργαστούν σε περιβάλλον αξιοκρατίας. Έχουμε χιλιάδες ένσημα ο καθένας. Ξέρουμε να αρχίζουμε και να ολοκληρώνουμε ένα έργο. Ξέρουμε τη σχέση κόστους – αποτελέσματος. Εμάς «πονάει» η διάλυση του παραγωγικού ιστού της χώρας, εμάς χτυπάει η ανεργία, εμείς σηκώνουμε τα φορολογικά βάρη.

 Στις ερχόμενες εκλογές η «Δημιουργία, ξανά!» με τιμάει με την πρώτη θέση στην λίστα υποψηφίων της για το νομό Αιτωλοακαρνανίας και προσβλέπει ρεαλιστικά σε μία έδρα από το νομό μας. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για τον τόπο μας, να αποκτήσει ντόπιο εκπρόσωπο στη Βουλή που θα διεκδικεί όλα όσα προαναφέρθηκαν, έχοντας πάντα ως μέλημα την τοπική ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ένα μέλημα που συνεχώς αποδεικνύω με την ενεργό μου δράση στα κοινά και τον τόπο μας.

 Σας ευχαριστώ,

Γιώργος Κοτρώνης – Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...