Ανοιχτή επιστολή Κοτσανά προς τη “Γέφυρα ΑΕ” για την δωρεάν διέλευση ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας.

Ανοιχτή επιστολή του Ανδρέα Κοτσάνα επικεφαλής της παράταξης “Πάμε Μπροστά» προς τη “Γέφυρα ΑΕ” για την δωρεάν διέλευση ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά την παρέλευση 7 ημερών που βρίσκεται σε ισχύ το 2ο lockdown και παρά τα επανειλημμένα έγγραφα αιτήματα που έχουν κατατεθεί από τους συλλόγους εργαζομένων των νοσοκομείων της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας καθώς επίσης και παρά τις προφορικές πιέσεις που έχουν ασκήσει αυτό το διάστημα τα στελέχη της 6ης ΥΠΕ γεννούνται εύλογα ερωτηματικά από την έως τώρα στάση σας από το γεγονός ότι δεν έχει τεθεί σε ισχύ η δωρεάν διέλευση του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού των εργαζομένων στα νοσοκομεία των δυο νομών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νοσοκομεία των δυο νομών αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τις αντοχές των εργαζομένων τους να δοκιμάζονται καθημερινά περισσότερο από ποτέ, με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους στο ελάχιστο με αποτέλεσμα να μην καλύπτουν επ’ ουδενί τις ανάγκες μετακινήσεων των εργαζομένων στην υγεία, από και προς την εργασία τους, και ιδιαιτέρως όσων εργάζονται στην απογευματινή και βραδινή βάρδια.
Για τους παραπάνω λόγους θεωρείται πιο επιτακτική από ποτέ η άμεση έκδοση της ελεύθερης διέλευσης e-pass από μέρους σας για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία των δύο νομών όπως σωστά πράξατε στο πρώτο lockdown.
Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον δεν υπάρξουν άμεσα δεσμευτικές ανακοινώσεις από μέρους σας είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε πρωτοβουλίες συγκαλώντας έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς επίσης θα υπάρξει συννενόηση με τους όμορους Δήμους Πατρέων, Μεσολογγίου και Αγρινίου προκειμένου να παρθούν ανάλογες αποφάσεις οι οποίες θα αποστέλλουν τόσο στο γραφείο Πρωθυπουργού όσο και στα συναρμόδια Υπουργεία Υγείας και Μεταφορών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...