Αντίρριο:Ο πρόεδρος της κοινότητας κ.Παπαδόπουλος και κ. Καραδήμας για το αν υπήρξε καταγγελία ή όχι στον καθαρισμό της παραλίας του Αντιρρίου

Στην κάμερα του Nafpaktianews.gr μίλησαν ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κ. Καραδήμας και ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Παπαδόπουλος για το αν υπήρξε καταγγελία ή όχι σε ότι αφορά τις εργασίες καθαρισμού της παραλίας Αντιρρίου.

Μετά από πληροφορία που είχαμε για επίσκεψη του λιμεναρχείου την ώρα των εργασιών στην παραλία επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο ο οποίος μας ενημέρωσε ότι έγινε έλεγχος με το ερώτημα αν γίνεται παράνομη αμμοληψία, με τον πρόεδρο να απαντά ότι δεν γίνεται αμμοληψία,αλλά καθαρισμός της παραλίας διαθέτοντας τη σχετική άδεια εργασιών.Επίσης,ότι για τις εν λόγω εργασίες είχε ενημερωθεί αρμοδίως η λιμενική αρχή μία μέρα πριν από το δημοτικό λιμενικό ταμείο Ναυπακτίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις Καραδήμα που τόνισε και αυτός ότι δεν πραγματοποιήθηκε παράνομη αμμοληψία,αλλά στο σκεπτικό της παράνομης αμμοληψίας όπως ρωτήθηκε,εύλογα μπορεί να υποθέσει κάποιος,ότι έρχεται κάποιος στοχευμένα να δει αν γίνονται παράνομες αμμοληψίες.

Από την επικοινωνία που είχαμε με τον λιμενικό σταθμό Αντιρρίου μας έγινε γνωστό,ότι δεν υπάρξε σχετική καταγγελία για τις εργασίες που συντελέστηκαν στην παραλία Αντιρρίου αναφορικά με τον καθαρισμό της



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...