Αντίρριο: Σε ρυθμούς του μεγάλου τουρνουά Master Αντίρριο 2017. Βίντεο-φωτο-δηλώσεις

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκονται στο Αντίρριο αφού στα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε, από την Παρασκευή 7 έως και την Κυριακή 9 Ιουλίου θα φιλοξενήσει το Μάστερ υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπακτίας.

Το τουρνουά Μάστερ που θα γίνει στην παραλία του Αντιρρίου θα φέρει την αφρόκρεμα του beach volley στην περιοχή, ενώ τα χρηματικά έπαθλα που θα μοιραστούν στην περιοχή θα είναι 1.500 ευρώ για τους άνδρες και 1.000 ευρώ για τις γυναίκες.

Οι εργασίες για την διαμόρφωση των δύο γηπέδων στην παραλία του Αντιρρίου ξεκίνησαν από την Δευτέρα.

Οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις 100, με τους διοργανωτές να ποντάρουν αρκετά στον κόσμο της Πάτρας για να αγκαλιάσουν την διοργάνωση, αλλά και στους αθλητές της αφού αρκετοί από την αφρόκρεμα του beach volley που έρχονται για να αναμετρηθούν και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα κάτω από τον καυτό ήλιο, έχουν άμεση σχέση με την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Όπως για παράδειγμα η Μαριώτα Αγγελοπούλου, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου ή ο Γιώργος Κοτσιλιάνος. Μάλιστα, η Μαριώτα Αγγελοπούλου μαζί με την συμπαίκτρια της, την Κύπρια Μανωλίνα Κωνσταντίνου, αναδείχτηκαν νικήτριες στο Μάστερ που έγινε στο Ξυλόκαστρό, ενώ στην ίδια διοργάνωση η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου με την συμπαίκτρια της Δήμητρα Μανάβη πήραν την δεύτερη θέση. Επίσης ο Γιώργος Κοτσιλιάνος μαζί με τον συμπαίκτη του, πήραν την πρώτη θέση στους άνδρες.

Η είσοδος για τους αγώνες που θα γίνουν στο Αντίρριο θα είναι δωρεάν, ενώ θα τοποθετηθεί κερκίδα χωρητικότητας 500 περίπου θεατών για να παρακολουθήσει ο κόσμος την διοργάνωση .

Θυμίζουμε ότι μέχρι ώρας τα δύο πρώτα Μάστερ που έχουν γίνει, σε Σπέτσες και Ξυλόκαστρο ήταν άκρως επιτυχημένα και εξελίχτηκαν σε μία όμορφη αθλητική γιορτή, με πολλά δρώμενα και happenings.

Κείμενο patrasevents.gr

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...