«Αντίστροφη δίαιτα»: Χτίζεις μυς, χάνοντας όλο το λίπος από το σώμα σου

Ονομάζεται «Reverse Diet» (σ.σ.«αντίστροφη δίαιτα») και αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς δίαιτες μέσα στα γυμναστήρια αλλά και τον χώρο του body building.

Η δίαιτα βοηθά στην απώλεια κιλών τρώγοντας περισσότερο. Πώς λειτουργεί αυτό πρακτικά;

Η «αντίστροφη» δίαιτα «ξυπνάει» το μεταβολισμό προσθέτοντας στο καθημερινό σας μενού περισσότερες θερμίδες, ώστε ο οργανισμός να καίει ακόμα πιο πολλές ακριβώς τη στιγμή που έχει «κολλήσει».

Βέβαια, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση, η απόκτηση μιας καλλίγραμμης σιλουέτας εξαρτάται κατά πολύ μεγάλο βαθμό και από τη σωματική δραστηριότητα. Κατά την περίοδο εφαρμογής της «αντίστροφης δίαιτας» κανείς πρέπει να δίνει λιγότερη έμφαση στην αερόβια άσκηση και να αφιερώνει χρόνο στη γυμναστική με βάρη.

Αν το βάρος σας δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να αλλάξετε αυτήν την κατάσταση αναλαμβάνοντας δράση, αφού η δίαιτα είναι ιδανική για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα fit κορμί.

Σύμφωνα με την διατροφολόγο Χάιντι Σκόλνικ, το μοντέλο αυτής της δίαιτας μοιάζει με το γνωστό: «να τρώτε το πρωινό σαν βασιλιάς, μεσημεριανό σαν πρίγκιπας και βραδινό σαν φτωχός».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/283034-Antistrophe-diaita-CHtiseis-mys-chanontas-olo-to-lipos-apo-to-soma-soy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...