Αντσελότι: «Γι’ αυτό με έδιωξαν από τη Ρεάλ»

Μπορεί με τον Ιταλό τεχνικό οι Μαδριλένοι να κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο ίδιος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας λίγες ημέρες αργότερα, παρά το γεγονός μάλιστα ότι είχε την απόλυτη στήριξη των ποδοσφαιριστών.

Επρόκειτο για προσωπική απόφαση του προέδρου του συλλόγουυ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος αντικατέστησε τον Αντσελότι με τον Ράφα Μπενίτεθ με τις γνωστές… καταστροφικές συνέπειες για την ομάδα, πριν αναλάβει ο Ζινεντίν Ζιντάν για να… σώσει την κατάσταση.

Στο τελευταίο βιβλίο του, ο νυν τεχνικό της Μπάγερν δίνει λεπτομέρειες σχετικά με την αποχώρησή του από τη «βασίλισσα» πριν από δύο χρόνια.

«Τα πράγματα πήγαιναν καλά, ωστόσο προέκυψαν δύο ζητήματα… Το πρώτο προκλήθηκε από τις στατιστικές της UEFA που ‘αποκάλυπταν’ ότι δεν κάναμε τόσες ώρες προπόνηση όσες άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Είχαμε κερδίσει 22 συνεχόμενα παιχνίδια, άρα αυό σήμαινε πως κάτι κάναμε καλά. Ο πρόεδρος, όμως, έβλεπε τα στατιστικά και έλεγε ότι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Εγώ είχα αντίθετη άποψη. Οι παίκτες θα έπρεπε να ξεκουραστούν, είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και η κόπωση μας κόστισε το πρωτάθλημα. Αυτό το θέμα με τα στατισικά αποδεικνύει ότι ο σύλλογος είχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτά και όχι στη δική μου δουλειά» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντσελότι και συμπληρώνει:

«Κάποια στιγμή ο γενικός διευθυντής μου είπε ότι ο πρόεδρος ήθελε να μου μιλήσει. Πήγα στο γραφείο του και μου είπε ότι τον είχε πάρει τηλέφωνο ο Μπέιλ. Τον είχα αντικαταστήσει στις 4 Ιανουαρίου, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βαλένθια. Ο μάνατζερ του Μπέιλ είχε κάνει παράπονα για τη θέση στην οποία χρησιμοποιούσα τον παίκτη. Ο πρόεδρος με ρώτησε τι σκεφτόμουν να κάνω. ‘Τίποτα’ του απάντησα. Δεν μπορούσα να αλλάξω το σύστημα στα μισά της σεζόν. Από εκείνη την ημέρα, η σχέση μου με τον πρόεδρο δεν ήταν η ίδια».  

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/279601-Antseloti-Gi-ayto-me-edioxan-apo-te-Real ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...